VERYSER-LALEMAN EN ZONEN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • VERYSER-LALEMAN EN ZONEN
Private companiesMiscellaneous Retail • VERYSER-LALEMAN EN ZONEN

Contactgegevens VERYSER-LALEMAN EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERYSER-LALEMAN EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERYSER-LALEMAN EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTENDESTRAAT 93; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51500503 (+32-51500503) 51500503 (+32-51500503)

Fax (fax): +32 (83) 543-93-55 +32 (83) 543-93-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERYSER-LALEMAN EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERYSER-LALEMAN EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERYSER-LALEMAN EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERYSER-LALEMAN EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERYSER-LALEMAN EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERYSER-LALEMAN EN ZONEN
Products information VERYSER-LALEMAN EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE08303161621
Ondernemingsnummer: 8530303955
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VERYSER-LALEMAN EN ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERYSER-LALEMAN EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for VERYSER-LALEMAN EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERYSER-LALEMAN EN ZONEN
Addition kinds of activities for VERYSER-LALEMAN EN ZONEN

2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
013400. Ierse aardappelen | Irish potatoes
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
32720311. Palen en posten, beton | Poles and posts, concrete
34790221. Verf van metaalproducten | Varnishing of metal products
36510104. Klokradio's | Clock radios
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
59490202. Naaldwerkartikelen en benodigdheden | Needlework goods and supplies

Werken bij VERYSER-LALEMAN EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERYSER-LALEMAN EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERYSER-LALEMAN EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERYSER-LALEMAN EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van VERYSER-LALEMAN EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of VERYSER-LALEMAN EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERYSER-LALEMAN EN ZONEN. Laat een reactie achter voor VERYSER-LALEMAN EN ZONEN. VERYSER-LALEMAN EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERYSER-LALEMAN EN ZONEN. Leave a respond for VERYSER-LALEMAN EN ZONEN. VERYSER-LALEMAN EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERYSER-LALEMAN EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten VERYSER-LALEMAN EN ZONEN
Location of VERYSER-LALEMAN EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of VERYSER-LALEMAN EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERYSER-LALEMAN EN ZONEN VERYSER-LALEMAN EN ZONEN: LO.PA.JOU | GUSTAVE VAN GEEBERGEN | DE MEYER WALTER | Pieters Keukens | MAXI-LITERIE

Other related companies as VERYSER-LALEMAN EN ZONEN: LO.PA.JOU | GUSTAVE VAN GEEBERGEN | DE MEYER WALTER | Pieters Keukens | MAXI-LITERIE

VERYSER-LALEMAN EN ZONEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303161621. Het bedrijf VERYSER-LALEMAN EN ZONEN bevindt zich op het adres: OOSTENDESTRAAT 93; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in VERYSER-LALEMAN EN ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERYSER-LALEMAN EN ZONEN is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERYSER-LALEMAN EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, openstaande posities, locatie van VERYSER-LALEMAN EN ZONEN op de kaart.

VERYSER-LALEMAN EN ZONEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, company assigned to the tax number BE08303161621. The company VERYSER-LALEMAN EN ZONEN is located at the address: OOSTENDESTRAAT 93; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in VERYSER-LALEMAN EN ZONEN were not found.
The main activity of VERYSER-LALEMAN EN ZONEN is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERYSER-LALEMAN EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, open positions, location of VERYSER-LALEMAN EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERYSER-LALEMAN EN ZONEN, employees, financial statistics.