NOLMANS VERWARMING - SANITAIR

Particuliere bedrijvencommunicatie • NOLMANS VERWARMING - SANITAIR
Private companiesCommunications • NOLMANS VERWARMING - SANITAIR

Contactgegevens NOLMANS VERWARMING - SANITAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOLMANS VERWARMING - SANITAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOLMANS VERWARMING - SANITAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTAKKER 36; 3202; RILLAAR, België

Telefoon (phone): 16500338 (+32-16500338) 16500338 (+32-16500338)

Fax (fax): +32 (67) 660-18-55 +32 (67) 660-18-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOLMANS VERWARMING - SANITAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOLMANS VERWARMING - SANITAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOLMANS VERWARMING - SANITAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOLMANS VERWARMING - SANITAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOLMANS VERWARMING - SANITAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOLMANS VERWARMING - SANITAIR
Products information NOLMANS VERWARMING - SANITAIR

BTW identificatienummer (tax): BE01513885498
Ondernemingsnummer: 1961853027
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

nazicht van mazouttanks,reinigen van ketels,CV (aardgas -mazout),vloerverwarming,sanitair,reinigen van schouwen,zwembaden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Zwembadinstallatie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOLMANS VERWARMING - SANITAIR
(Get full report from official database of BE for NOLMANS VERWARMING - SANITAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOLMANS VERWARMING - SANITAIR
Addition kinds of activities for NOLMANS VERWARMING - SANITAIR

413100. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
28650403. Teer | Tar
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
48320204. Sport | Sports

Werken bij NOLMANS VERWARMING - SANITAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOLMANS VERWARMING - SANITAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOLMANS VERWARMING - SANITAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOLMANS VERWARMING - SANITAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van NOLMANS VERWARMING - SANITAIR in sociale netwerken
Look for responds of NOLMANS VERWARMING - SANITAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOLMANS VERWARMING - SANITAIR. Laat een reactie achter voor NOLMANS VERWARMING - SANITAIR. NOLMANS VERWARMING - SANITAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOLMANS VERWARMING - SANITAIR. Leave a respond for NOLMANS VERWARMING - SANITAIR. NOLMANS VERWARMING - SANITAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOLMANS VERWARMING - SANITAIR op de google maps. Adres en contacten NOLMANS VERWARMING - SANITAIR
Location of NOLMANS VERWARMING - SANITAIR on the google maps. Address and contacts of NOLMANS VERWARMING - SANITAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come NOLMANS VERWARMING - SANITAIR NOLMANS VERWARMING - SANITAIR: Cornil J & C | CHRISTIAN LECHIEN | Verpoten S | MECASOFT SA | L. JULIEN

Other related companies as NOLMANS VERWARMING - SANITAIR: Cornil J & C | CHRISTIAN LECHIEN | Verpoten S | MECASOFT SA | L. JULIEN

NOLMANS VERWARMING - SANITAIR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513885498. Het bedrijf NOLMANS VERWARMING - SANITAIR bevindt zich op het adres: KORTAKKER 36; 3202; RILLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Zwembadinstallatie. Lijst met producten zijn nazicht van mazouttanks,reinigen van ketels,CV (aardgas -mazout),vloerverwarming,sanitair,reinigen van schouwen,zwembaden..
De hoofdactiviteit van NOLMANS VERWARMING - SANITAIR is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOLMANS VERWARMING - SANITAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, openstaande posities, locatie van NOLMANS VERWARMING - SANITAIR op de kaart.

NOLMANS VERWARMING - SANITAIR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, company assigned to the tax number BE01513885498. The company NOLMANS VERWARMING - SANITAIR is located at the address: KORTAKKER 36; 3202; RILLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Zwembadinstallatie. List of products are nazicht van mazouttanks,reinigen van ketels,CV (aardgas -mazout),vloerverwarming,sanitair,reinigen van schouwen,zwembaden..
The main activity of NOLMANS VERWARMING - SANITAIR is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NOLMANS VERWARMING - SANITAIR is not available. You also can look at reviews of NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, open positions, location of NOLMANS VERWARMING - SANITAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOLMANS VERWARMING - SANITAIR, employees, financial statistics.