WILHELM HOUSCHEID

Contactgegevens WILHELM HOUSCHEID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILHELM HOUSCHEID: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILHELM HOUSCHEID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MALDINGEN 6; 4791; BURG-REULAND, België

Telefoon (phone): 80228802 (+32-80228802) 80228802 (+32-80228802)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILHELM HOUSCHEID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILHELM HOUSCHEID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILHELM HOUSCHEID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILHELM HOUSCHEID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILHELM HOUSCHEID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILHELM HOUSCHEID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILHELM HOUSCHEID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILHELM HOUSCHEID
Products information WILHELM HOUSCHEID

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in WILHELM HOUSCHEID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILHELM HOUSCHEID
(Get full report from official database of BE for WILHELM HOUSCHEID)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILHELM HOUSCHEID
Addition kinds of activities for WILHELM HOUSCHEID

2711. Kranten | Newspapers
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk
22119925. Wignan, katoen | Wignan, cotton
38250305. Elektrische meetapparatuur | Electrical power measuring equipment
51370500. Kinderartikelen | Children's goods

Werken bij WILHELM HOUSCHEID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILHELM HOUSCHEID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILHELM HOUSCHEID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILHELM HOUSCHEID. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

Zoek naar antwoorden van WILHELM HOUSCHEID in sociale netwerken
Look for responds of WILHELM HOUSCHEID in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILHELM HOUSCHEID. Laat een reactie achter voor WILHELM HOUSCHEID. WILHELM HOUSCHEID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILHELM HOUSCHEID. Leave a respond for WILHELM HOUSCHEID. WILHELM HOUSCHEID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILHELM HOUSCHEID op de google maps. Adres en contacten WILHELM HOUSCHEID
Location of WILHELM HOUSCHEID on the google maps. Address and contacts of WILHELM HOUSCHEID

Andere gerelateerde bedrijven als come WILHELM HOUSCHEID WILHELM HOUSCHEID: GILBERT IDE | Durme VZW | SOBETRA AUTOMATION | JOSEPHUS HEYMANS | VDAB TRAINING EN OPLEIDING

Other related companies as WILHELM HOUSCHEID: GILBERT IDE | Durme VZW | SOBETRA AUTOMATION | JOSEPHUS HEYMANS | VDAB TRAINING EN OPLEIDING

WILHELM HOUSCHEID is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILHELM HOUSCHEID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf WILHELM HOUSCHEID bevindt zich op het adres: MALDINGEN 6; 4791; BURG-REULAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in WILHELM HOUSCHEID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILHELM HOUSCHEID is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILHELM HOUSCHEID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILHELM HOUSCHEID, openstaande posities, locatie van WILHELM HOUSCHEID op de kaart.

WILHELM HOUSCHEID is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILHELM HOUSCHEID, company assigned to the tax number BE07618988037. The company WILHELM HOUSCHEID is located at the address: MALDINGEN 6; 4791; BURG-REULAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in WILHELM HOUSCHEID were not found.
The main activity of WILHELM HOUSCHEID is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILHELM HOUSCHEID is not available. You also can look at reviews of WILHELM HOUSCHEID, open positions, location of WILHELM HOUSCHEID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILHELM HOUSCHEID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILHELM HOUSCHEID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILHELM HOUSCHEID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILHELM HOUSCHEID, employees, financial statistics.