VOSCH RONNY

Contactgegevens VOSCH RONNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOSCH RONNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOSCH RONNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERWEGSTRAAT 29; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11642962 (+32-11642962) 11642962 (+32-11642962)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOSCH RONNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOSCH RONNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOSCH RONNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOSCH RONNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOSCH RONNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOSCH RONNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOSCH RONNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOSCH RONNY
Products information VOSCH RONNY

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VOSCH RONNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOSCH RONNY
(Get full report from official database of BE for VOSCH RONNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOSCH RONNY
Addition kinds of activities for VOSCH RONNY

25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
37619902. Geleide raketten en ruimtevaartuigen, onderzoek en ontwikkeling | Guided missiles and space vehicles, research and development
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
76290300. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair

Werken bij VOSCH RONNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOSCH RONNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOSCH RONNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOSCH RONNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

Zoek naar antwoorden van VOSCH RONNY in sociale netwerken
Look for responds of VOSCH RONNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOSCH RONNY. Laat een reactie achter voor VOSCH RONNY. VOSCH RONNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOSCH RONNY. Leave a respond for VOSCH RONNY. VOSCH RONNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOSCH RONNY op de google maps. Adres en contacten VOSCH RONNY
Location of VOSCH RONNY on the google maps. Address and contacts of VOSCH RONNY

Andere gerelateerde bedrijven als come VOSCH RONNY VOSCH RONNY: Algemene Bouwwerken Cami G | COIFFURE HARAS MARC | FASCINO | GERMAIN CLOET | DANIEL BOURDOUXHE

Other related companies as VOSCH RONNY: Algemene Bouwwerken Cami G | COIFFURE HARAS MARC | FASCINO | GERMAIN CLOET | DANIEL BOURDOUXHE

VOSCH RONNY is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOSCH RONNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf VOSCH RONNY bevindt zich op het adres: OVERWEGSTRAAT 29; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in VOSCH RONNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOSCH RONNY is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOSCH RONNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOSCH RONNY, openstaande posities, locatie van VOSCH RONNY op de kaart.

VOSCH RONNY is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOSCH RONNY, company assigned to the tax number BE09276000976. The company VOSCH RONNY is located at the address: OVERWEGSTRAAT 29; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in VOSCH RONNY were not found.
The main activity of VOSCH RONNY is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOSCH RONNY is not available. You also can look at reviews of VOSCH RONNY, open positions, location of VOSCH RONNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOSCH RONNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOSCH RONNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOSCH RONNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOSCH RONNY, employees, financial statistics.