SOLARIUM SUNLOVE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • SOLARIUM SUNLOVE
Private companiesReal Estate • SOLARIUM SUNLOVE

Contactgegevens SOLARIUM SUNLOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLARIUM SUNLOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLARIUM SUNLOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CARNOTSTRAAT 138; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32366730 32366730

Fax (fax): +32 (68) 138-24-13 +32 (68) 138-24-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLARIUM SUNLOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLARIUM SUNLOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLARIUM SUNLOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLARIUM SUNLOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLARIUM SUNLOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLARIUM SUNLOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLARIUM SUNLOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLARIUM SUNLOVE
Products information SOLARIUM SUNLOVE

BTW identificatienummer (tax): BE06189392089
Ondernemingsnummer: 7664581298
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SOLARIUM SUNLOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLARIUM SUNLOVE
(Get full report from official database of BE for SOLARIUM SUNLOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLARIUM SUNLOVE
Addition kinds of activities for SOLARIUM SUNLOVE

02729902. Ezelboerderij | Donkey farm
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
36940101. Alternators, auto | Alternators, automotive
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
59410700. Team sportuitrusting | Team sports equipment

Werken bij SOLARIUM SUNLOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLARIUM SUNLOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLARIUM SUNLOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLARIUM SUNLOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

    Type: Studentenjob

    Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

Zoek naar antwoorden van SOLARIUM SUNLOVE in sociale netwerken
Look for responds of SOLARIUM SUNLOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLARIUM SUNLOVE. Laat een reactie achter voor SOLARIUM SUNLOVE. SOLARIUM SUNLOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLARIUM SUNLOVE. Leave a respond for SOLARIUM SUNLOVE. SOLARIUM SUNLOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLARIUM SUNLOVE op de google maps. Adres en contacten SOLARIUM SUNLOVE
Location of SOLARIUM SUNLOVE on the google maps. Address and contacts of SOLARIUM SUNLOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLARIUM SUNLOVE SOLARIUM SUNLOVE: BRASSERIE CAULIER | Vastrade G | PAUL VANDEVOORDE | Haazen Philippe | R.V.S.

Other related companies as SOLARIUM SUNLOVE: BRASSERIE CAULIER | Vastrade G | PAUL VANDEVOORDE | Haazen Philippe | R.V.S.

SOLARIUM SUNLOVE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLARIUM SUNLOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06189392089. Het bedrijf SOLARIUM SUNLOVE bevindt zich op het adres: CARNOTSTRAAT 138; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Producten gemaakt in SOLARIUM SUNLOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOLARIUM SUNLOVE is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLARIUM SUNLOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLARIUM SUNLOVE, openstaande posities, locatie van SOLARIUM SUNLOVE op de kaart.

SOLARIUM SUNLOVE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLARIUM SUNLOVE, company assigned to the tax number BE06189392089. The company SOLARIUM SUNLOVE is located at the address: CARNOTSTRAAT 138; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Products created in SOLARIUM SUNLOVE were not found.
The main activity of SOLARIUM SUNLOVE is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLARIUM SUNLOVE is not available. You also can look at reviews of SOLARIUM SUNLOVE, open positions, location of SOLARIUM SUNLOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLARIUM SUNLOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLARIUM SUNLOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLARIUM SUNLOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLARIUM SUNLOVE, employees, financial statistics.