STIMEX

Contactgegevens STIMEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STIMEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

STIMEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BITSINGERWEG 23; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12451169 (+32-12451169) 12451169 (+32-12451169)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STIMEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STIMEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STIMEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STIMEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STIMEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STIMEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STIMEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STIMEX
Products information STIMEX

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in STIMEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STIMEX
(Get full report from official database of BE for STIMEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor STIMEX
Addition kinds of activities for STIMEX

228103. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
381202. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
30699905. Schuim rubber | Foam rubber
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
39490204. Visserijpakket, algemeen | Fishing tackle, general
79991105. Brug instructie | Bridge instruction

Werken bij STIMEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STIMEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STIMEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STIMEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van STIMEX in sociale netwerken
Look for responds of STIMEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor STIMEX. Laat een reactie achter voor STIMEX. STIMEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STIMEX. Leave a respond for STIMEX. STIMEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STIMEX op de google maps. Adres en contacten STIMEX
Location of STIMEX on the google maps. Address and contacts of STIMEX

Andere gerelateerde bedrijven als come STIMEX STIMEX: FE. BELGAUFRA | SHOPEX-ALL SYSTEM-MEVO | Loiseau M | BIBLIOTH?QUE COMMUNALE DE DINANT | Busters

Other related companies as STIMEX: FE. BELGAUFRA | SHOPEX-ALL SYSTEM-MEVO | Loiseau M | BIBLIOTH?QUE COMMUNALE DE DINANT | Busters

STIMEX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STIMEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf STIMEX bevindt zich op het adres: BITSINGERWEG 23; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in STIMEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STIMEX is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STIMEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STIMEX, openstaande posities, locatie van STIMEX op de kaart.

STIMEX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is STIMEX, company assigned to the tax number BE06587646484. The company STIMEX is located at the address: BITSINGERWEG 23; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in STIMEX were not found.
The main activity of STIMEX is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STIMEX is not available. You also can look at reviews of STIMEX, open positions, location of STIMEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STIMEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STIMEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STIMEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STIMEX, employees, financial statistics.