SOLARIUM ISA-SUN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • SOLARIUM ISA-SUN
Private companiesTobacco Products • SOLARIUM ISA-SUN

Contactgegevens SOLARIUM ISA-SUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLARIUM ISA-SUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLARIUM ISA-SUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA RةGENCE 12; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71302973 (+32-71302973) 71302973 (+32-71302973)

Fax (fax): +32 (65) 649-75-57 +32 (65) 649-75-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLARIUM ISA-SUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLARIUM ISA-SUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLARIUM ISA-SUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLARIUM ISA-SUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLARIUM ISA-SUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLARIUM ISA-SUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLARIUM ISA-SUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLARIUM ISA-SUN
Products information SOLARIUM ISA-SUN

BTW identificatienummer (tax): BE03425781250
Ondernemingsnummer: 5711761474
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in SOLARIUM ISA-SUN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLARIUM ISA-SUN
(Get full report from official database of BE for SOLARIUM ISA-SUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLARIUM ISA-SUN
Addition kinds of activities for SOLARIUM ISA-SUN

013199. Katoen, Nauw | Cotton, nec
205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks
61620000. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
63319906. Plate glass verzekering | Plate glass insurance
78120202. Video-tape productie | Video tape production
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij SOLARIUM ISA-SUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLARIUM ISA-SUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLARIUM ISA-SUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLARIUM ISA-SUN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

Zoek naar antwoorden van SOLARIUM ISA-SUN in sociale netwerken
Look for responds of SOLARIUM ISA-SUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLARIUM ISA-SUN. Laat een reactie achter voor SOLARIUM ISA-SUN. SOLARIUM ISA-SUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLARIUM ISA-SUN. Leave a respond for SOLARIUM ISA-SUN. SOLARIUM ISA-SUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLARIUM ISA-SUN op de google maps. Adres en contacten SOLARIUM ISA-SUN
Location of SOLARIUM ISA-SUN on the google maps. Address and contacts of SOLARIUM ISA-SUN

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLARIUM ISA-SUN SOLARIUM ISA-SUN: BOULANGERIE DES NUTONS | JUWELEN BOSMANS M. | Snoep- & Horecacenter Lingier | SIGRID VAN GELDER | JOB DELAUNOIS

Other related companies as SOLARIUM ISA-SUN: BOULANGERIE DES NUTONS | JUWELEN BOSMANS M. | Snoep- & Horecacenter Lingier | SIGRID VAN GELDER | JOB DELAUNOIS

SOLARIUM ISA-SUN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLARIUM ISA-SUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03425781250. Het bedrijf SOLARIUM ISA-SUN bevindt zich op het adres: RUE DE LA RةGENCE 12; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Producten gemaakt in SOLARIUM ISA-SUN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOLARIUM ISA-SUN is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLARIUM ISA-SUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLARIUM ISA-SUN, openstaande posities, locatie van SOLARIUM ISA-SUN op de kaart.

SOLARIUM ISA-SUN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLARIUM ISA-SUN, company assigned to the tax number BE03425781250. The company SOLARIUM ISA-SUN is located at the address: RUE DE LA RةGENCE 12; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Products created in SOLARIUM ISA-SUN were not found.
The main activity of SOLARIUM ISA-SUN is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLARIUM ISA-SUN is not available. You also can look at reviews of SOLARIUM ISA-SUN, open positions, location of SOLARIUM ISA-SUN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLARIUM ISA-SUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLARIUM ISA-SUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLARIUM ISA-SUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLARIUM ISA-SUN, employees, financial statistics.