SANI-TECHNIQUE

Contactgegevens SANI-TECHNIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANI-TECHNIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANI-TECHNIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRIMARD 273; 6061; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71315120 (+32-71315120) 71315120 (+32-71315120)

Fax (fax): +32 (64) 793-26-40 +32 (64) 793-26-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANI-TECHNIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANI-TECHNIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANI-TECHNIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANI-TECHNIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANI-TECHNIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANI-TECHNIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANI-TECHNIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANI-TECHNIQUE
Products information SANI-TECHNIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02898437500
Ondernemingsnummer: 6450042724
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SANI-TECHNIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANI-TECHNIQUE
(Get full report from official database of BE for SANI-TECHNIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANI-TECHNIQUE
Addition kinds of activities for SANI-TECHNIQUE

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
353104. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
14469909. Silica mijnbouw | Silica mining
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
50150100. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
73319904. Mailing service | Mailing service
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training

Werken bij SANI-TECHNIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANI-TECHNIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANI-TECHNIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANI-TECHNIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

Zoek naar antwoorden van SANI-TECHNIQUE in sociale netwerken
Look for responds of SANI-TECHNIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANI-TECHNIQUE. Laat een reactie achter voor SANI-TECHNIQUE. SANI-TECHNIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANI-TECHNIQUE. Leave a respond for SANI-TECHNIQUE. SANI-TECHNIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANI-TECHNIQUE op de google maps. Adres en contacten SANI-TECHNIQUE
Location of SANI-TECHNIQUE on the google maps. Address and contacts of SANI-TECHNIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come SANI-TECHNIQUE SANI-TECHNIQUE: Owens Corning Alcopor Belgium | Polyserv SPRL | MAISON LOLLIPOP | Herben P | W. LANSZWEERT

Other related companies as SANI-TECHNIQUE: Owens Corning Alcopor Belgium | Polyserv SPRL | MAISON LOLLIPOP | Herben P | W. LANSZWEERT

SANI-TECHNIQUE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANI-TECHNIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02898437500. Het bedrijf SANI-TECHNIQUE bevindt zich op het adres: RUE GRIMARD 273; 6061; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in SANI-TECHNIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANI-TECHNIQUE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANI-TECHNIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANI-TECHNIQUE, openstaande posities, locatie van SANI-TECHNIQUE op de kaart.

SANI-TECHNIQUE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANI-TECHNIQUE, company assigned to the tax number BE02898437500. The company SANI-TECHNIQUE is located at the address: RUE GRIMARD 273; 6061; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in SANI-TECHNIQUE were not found.
The main activity of SANI-TECHNIQUE is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SANI-TECHNIQUE is not available. You also can look at reviews of SANI-TECHNIQUE, open positions, location of SANI-TECHNIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANI-TECHNIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANI-TECHNIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANI-TECHNIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANI-TECHNIQUE, employees, financial statistics.