MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF

Contactgegevens MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BALGERHOEKE 67A; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93778339 (+32-93778339) 93778339 (+32-93778339)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF
Products information MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF
Addition kinds of activities for MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF

6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
153100. Operatieve bouwers | Operative builders
501499. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
27410103. Posters: uitgeverij en drukwerk | Posters: publishing and printing
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
36470107. Parkeerlichten, auto | Parking lights, automotive
38619907. Stereopticons | Stereopticons
51129903. Carbon papier | Carbon paper
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership

Werken bij MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF. Laat een reactie achter voor MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF. MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF. Leave a respond for MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF. MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF
Location of MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF: RENE VERHAEGEN | Francois Ets | GENTIL VERSCHAEVE | EUR. DRIVING SCHOOL | Hobby Center Onyn NV

Other related companies as MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF: RENE VERHAEGEN | Francois Ets | GENTIL VERSCHAEVE | EUR. DRIVING SCHOOL | Hobby Center Onyn NV

MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF bevindt zich op het adres: BALGERHOEKE 67A; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, openstaande posities, locatie van MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF op de kaart.

MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, company assigned to the tax number BE08452850341. The company MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF is located at the address: BALGERHOEKE 67A; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF were not found.
The main activity of MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, open positions, location of MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEERT CHAUFFAGE & LOODGIETERIJBEDRIJF, employees, financial statistics.