LOOCKX MICHEL

Contactgegevens LOOCKX MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOOCKX MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOOCKX MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSTRAAT 62; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16201861 (+32-16201861) 16201861 (+32-16201861)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOOCKX MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOOCKX MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOOCKX MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOOCKX MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOOCKX MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOOCKX MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOOCKX MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOOCKX MICHEL
Products information LOOCKX MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LOOCKX MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOOCKX MICHEL
(Get full report from official database of BE for LOOCKX MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOOCKX MICHEL
Addition kinds of activities for LOOCKX MICHEL

20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
27419903. Micropublishing | Micropublishing
30690804. Tepels, rubber | Nipples, rubber
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction

Werken bij LOOCKX MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOOCKX MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOOCKX MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOOCKX MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van LOOCKX MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of LOOCKX MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOOCKX MICHEL. Laat een reactie achter voor LOOCKX MICHEL. LOOCKX MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOOCKX MICHEL. Leave a respond for LOOCKX MICHEL. LOOCKX MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOOCKX MICHEL op de google maps. Adres en contacten LOOCKX MICHEL
Location of LOOCKX MICHEL on the google maps. Address and contacts of LOOCKX MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come LOOCKX MICHEL LOOCKX MICHEL: GEMEENTELIJKE P.O.B. | FE. PERAT | STUDIO ELEGANCE | PCM EUROPE | VAN GOETHEM

Other related companies as LOOCKX MICHEL: GEMEENTELIJKE P.O.B. | FE. PERAT | STUDIO ELEGANCE | PCM EUROPE | VAN GOETHEM

LOOCKX MICHEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOOCKX MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf LOOCKX MICHEL bevindt zich op het adres: BERGENSTRAAT 62; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in LOOCKX MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOOCKX MICHEL is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOOCKX MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOOCKX MICHEL, openstaande posities, locatie van LOOCKX MICHEL op de kaart.

LOOCKX MICHEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOOCKX MICHEL, company assigned to the tax number BE06448394775. The company LOOCKX MICHEL is located at the address: BERGENSTRAAT 62; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in LOOCKX MICHEL were not found.
The main activity of LOOCKX MICHEL is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOOCKX MICHEL is not available. You also can look at reviews of LOOCKX MICHEL, open positions, location of LOOCKX MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOOCKX MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOOCKX MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOOCKX MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOOCKX MICHEL, employees, financial statistics.