INSTITUUT SIGRID

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • INSTITUUT SIGRID
Private companiesAgricultural Services • INSTITUUT SIGRID

Contactgegevens INSTITUUT SIGRID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT SIGRID: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT SIGRID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLEIN 3A; 1740; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25824749 (+32-25824749) 25824749 (+32-25824749)

Fax (fax): +32 (71) 980-18-95 +32 (71) 980-18-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT SIGRID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT SIGRID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT SIGRID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT SIGRID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT SIGRID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT SIGRID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT SIGRID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT SIGRID
Products information INSTITUUT SIGRID

BTW identificatienummer (tax): BE08840667724
Ondernemingsnummer: 8185607910
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

kleurenconsulente, cellulitisbehandelingen.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT SIGRID
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT SIGRID)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT SIGRID
Addition kinds of activities for INSTITUUT SIGRID

154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
34330000. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
39491302. Voetbaluitrusting en -benodigdheden, algemeen | Football equipment and supplies, general
41739902. Onderhoudsfaciliteiten voor personenauto's voor personenauto's | Maintenance facilities for motor vehicle passenger transport
59939901. Sigarenwinkel | Cigar store
73810100. Wachtdiensten | Guard services

Werken bij INSTITUUT SIGRID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT SIGRID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT SIGRID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT SIGRID. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT SIGRID in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT SIGRID in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT SIGRID. Laat een reactie achter voor INSTITUUT SIGRID. INSTITUUT SIGRID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT SIGRID. Leave a respond for INSTITUUT SIGRID. INSTITUUT SIGRID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT SIGRID op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT SIGRID
Location of INSTITUUT SIGRID on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT SIGRID

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT SIGRID INSTITUUT SIGRID: ANHYP | KAZEBUL | Retif | BELSQUARE | Nicko Service BVBA

Other related companies as INSTITUUT SIGRID: ANHYP | KAZEBUL | Retif | BELSQUARE | Nicko Service BVBA

INSTITUUT SIGRID is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT SIGRID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08840667724. Het bedrijf INSTITUUT SIGRID bevindt zich op het adres: KERKPLEIN 3A; 1740; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Lijst met producten zijn kleurenconsulente, cellulitisbehandelingen..
De hoofdactiviteit van INSTITUUT SIGRID is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT SIGRID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT SIGRID, openstaande posities, locatie van INSTITUUT SIGRID op de kaart.

INSTITUUT SIGRID is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT SIGRID, company assigned to the tax number BE08840667724. The company INSTITUUT SIGRID is located at the address: KERKPLEIN 3A; 1740; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. List of products are kleurenconsulente, cellulitisbehandelingen..
The main activity of INSTITUUT SIGRID is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT SIGRID is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT SIGRID, open positions, location of INSTITUUT SIGRID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT SIGRID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT SIGRID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT SIGRID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT SIGRID, employees, financial statistics.