JOHAN TONNELIER

Contactgegevens JOHAN TONNELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN TONNELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN TONNELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE LEI 9; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38661236 (+32-38661236) 38661236 (+32-38661236)

Fax (fax): +32 (16) 597-25-44 +32 (16) 597-25-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN TONNELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN TONNELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN TONNELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN TONNELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN TONNELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN TONNELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN TONNELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN TONNELIER
Products information JOHAN TONNELIER

BTW identificatienummer (tax): BE04037170410
Ondernemingsnummer: 2633941650
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in JOHAN TONNELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN TONNELIER
(Get full report from official database of BE for JOHAN TONNELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN TONNELIER
Addition kinds of activities for JOHAN TONNELIER

234100. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
79991504. Grot operatie | Cave operation

Werken bij JOHAN TONNELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN TONNELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN TONNELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN TONNELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

Zoek naar antwoorden van JOHAN TONNELIER in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN TONNELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN TONNELIER. Laat een reactie achter voor JOHAN TONNELIER. JOHAN TONNELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN TONNELIER. Leave a respond for JOHAN TONNELIER. JOHAN TONNELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN TONNELIER op de google maps. Adres en contacten JOHAN TONNELIER
Location of JOHAN TONNELIER on the google maps. Address and contacts of JOHAN TONNELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN TONNELIER JOHAN TONNELIER: CRةATION PARIS | FIDUCIAIRE RYCKEMAN | DOMINIQUE GRUN | HOME LE MANOIR | SALVATORE MAROTTA

Other related companies as JOHAN TONNELIER: CRةATION PARIS | FIDUCIAIRE RYCKEMAN | DOMINIQUE GRUN | HOME LE MANOIR | SALVATORE MAROTTA

JOHAN TONNELIER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN TONNELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04037170410. Het bedrijf JOHAN TONNELIER bevindt zich op het adres: KLEINE LEI 9; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in JOHAN TONNELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN TONNELIER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN TONNELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN TONNELIER, openstaande posities, locatie van JOHAN TONNELIER op de kaart.

JOHAN TONNELIER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN TONNELIER, company assigned to the tax number BE04037170410. The company JOHAN TONNELIER is located at the address: KLEINE LEI 9; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in JOHAN TONNELIER were not found.
The main activity of JOHAN TONNELIER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN TONNELIER is not available. You also can look at reviews of JOHAN TONNELIER, open positions, location of JOHAN TONNELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN TONNELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN TONNELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN TONNELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN TONNELIER, employees, financial statistics.