CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL

Contactgegevens CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROSPERDREEF 24; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16407567 (+32-16407567) 16407567 (+32-16407567)

Fax (fax): +32 (12) 911-35-18 +32 (12) 911-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL
Products information CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL

BTW identificatienummer (tax): BE07605529785
Ondernemingsnummer: 7538238525
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL
(Get full report from official database of BE for CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL
Addition kinds of activities for CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL

327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
24210400. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
30690902. Rubberen banden | Rubber bands
51490100. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
59999919. Religieuze goederen | Religious goods

Werken bij CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

Zoek naar antwoorden van CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL. Laat een reactie achter voor CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL. CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL. Leave a respond for CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL. CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL op de google maps. Adres en contacten CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL
Location of CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL on the google maps. Address and contacts of CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL: GUSTAVE SCHIFFLERS | ABC Ets HECQ | G. CLUYDTS | LA FR?N?E | Frasnois (Au)

Other related companies as CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL: GUSTAVE SCHIFFLERS | ABC Ets HECQ | G. CLUYDTS | LA FR?N?E | Frasnois (Au)

CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07605529785. Het bedrijf CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL bevindt zich op het adres: PROSPERDREEF 24; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Producten gemaakt in CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, openstaande posities, locatie van CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL op de kaart.

CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, company assigned to the tax number BE07605529785. The company CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL is located at the address: PROSPERDREEF 24; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Products created in CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL were not found.
The main activity of CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL is not available. You also can look at reviews of CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, open positions, location of CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM VOOR LICHAAMSTAAL, employees, financial statistics.