FRANCOIS ROMBOUTS

Contactgegevens FRANCOIS ROMBOUTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCOIS ROMBOUTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCOIS ROMBOUTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POTAARDESTRAAT 2; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 15317326 (+32-15317326) 15317326 (+32-15317326)

Fax (fax): +32 (87) 714-35-41 +32 (87) 714-35-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCOIS ROMBOUTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCOIS ROMBOUTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCOIS ROMBOUTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCOIS ROMBOUTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCOIS ROMBOUTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCOIS ROMBOUTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCOIS ROMBOUTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCOIS ROMBOUTS
Products information FRANCOIS ROMBOUTS

BTW identificatienummer (tax): BE08239440917
Ondernemingsnummer: 2657012939
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FRANCOIS ROMBOUTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCOIS ROMBOUTS
(Get full report from official database of BE for FRANCOIS ROMBOUTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCOIS ROMBOUTS
Addition kinds of activities for FRANCOIS ROMBOUTS

226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
26720105. Metaal bedekt papier: gemaakt van aangekochte materialen | Metallic covered paper: made from purchased materials
29110206. oplosmiddelen | Solvents
34419904. Vloerplaten, metaal | Floor jacks, metal
39490705. Pads: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, etc. | Pads: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.

Werken bij FRANCOIS ROMBOUTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCOIS ROMBOUTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCOIS ROMBOUTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCOIS ROMBOUTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Interieur vormgever (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

Zoek naar antwoorden van FRANCOIS ROMBOUTS in sociale netwerken
Look for responds of FRANCOIS ROMBOUTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCOIS ROMBOUTS. Laat een reactie achter voor FRANCOIS ROMBOUTS. FRANCOIS ROMBOUTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCOIS ROMBOUTS. Leave a respond for FRANCOIS ROMBOUTS. FRANCOIS ROMBOUTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCOIS ROMBOUTS op de google maps. Adres en contacten FRANCOIS ROMBOUTS
Location of FRANCOIS ROMBOUTS on the google maps. Address and contacts of FRANCOIS ROMBOUTS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCOIS ROMBOUTS FRANCOIS ROMBOUTS: TRIGOON INTERIEURS | Temaco Shipmanagement | Jet Inter | Gorissen A | FRUITAMIEL

Other related companies as FRANCOIS ROMBOUTS: TRIGOON INTERIEURS | Temaco Shipmanagement | Jet Inter | Gorissen A | FRUITAMIEL

FRANCOIS ROMBOUTS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCOIS ROMBOUTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08239440917. Het bedrijf FRANCOIS ROMBOUTS bevindt zich op het adres: POTAARDESTRAAT 2; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 879,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in FRANCOIS ROMBOUTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCOIS ROMBOUTS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCOIS ROMBOUTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCOIS ROMBOUTS, openstaande posities, locatie van FRANCOIS ROMBOUTS op de kaart.

FRANCOIS ROMBOUTS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCOIS ROMBOUTS, company assigned to the tax number BE08239440917. The company FRANCOIS ROMBOUTS is located at the address: POTAARDESTRAAT 2; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 879,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in FRANCOIS ROMBOUTS were not found.
The main activity of FRANCOIS ROMBOUTS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCOIS ROMBOUTS is not available. You also can look at reviews of FRANCOIS ROMBOUTS, open positions, location of FRANCOIS ROMBOUTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCOIS ROMBOUTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCOIS ROMBOUTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCOIS ROMBOUTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCOIS ROMBOUTS, employees, financial statistics.