FLORENT MAMMERICKX

Contactgegevens FLORENT MAMMERICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORENT MAMMERICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORENT MAMMERICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUEGHELLAAN 10B54; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 27313218 (+32-27313218) 27313218 (+32-27313218)

Fax (fax): +32 (13) 141-22-65 +32 (13) 141-22-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORENT MAMMERICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORENT MAMMERICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORENT MAMMERICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORENT MAMMERICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORENT MAMMERICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORENT MAMMERICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORENT MAMMERICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORENT MAMMERICKX
Products information FLORENT MAMMERICKX

BTW identificatienummer (tax): BE07199035644
Ondernemingsnummer: 9794830322
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLORENT MAMMERICKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORENT MAMMERICKX
(Get full report from official database of BE for FLORENT MAMMERICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORENT MAMMERICKX
Addition kinds of activities for FLORENT MAMMERICKX

20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
50780303. Koelkasten, commercieel (inloop en inloop) | Refrigerators, commercial (reach-in and walk-in)
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
57190400. Venster meubilair | Window furnishings
73890105. Playwrights 'makelaars | Playwrights' brokers

Werken bij FLORENT MAMMERICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORENT MAMMERICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORENT MAMMERICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORENT MAMMERICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • R?ceptionniste Student Part Time (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    T?ches principales de la R?ceptionniste Student Part Time : Gestion des appels entrants, prise des messages et transfert aux consultants Accueil des candidats, les installer dans une salle de r?union, proposer un caf? Gestion des dossiers (demandes des informations aux candidats, copie des documents l?gaux, prise de photos, etc.) Gestion des salles de r?union (planning, pr?paration, rangement) Encodage et scanning des dossiers Commande du mat?riel de bureau, des boissons, etc. Gestion du b?timent (probl?me ascenseur, technique) Gestion du courrier, distribution, etc. Backup des assistantes Diverses taches administratives

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

Zoek naar antwoorden van FLORENT MAMMERICKX in sociale netwerken
Look for responds of FLORENT MAMMERICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORENT MAMMERICKX. Laat een reactie achter voor FLORENT MAMMERICKX. FLORENT MAMMERICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORENT MAMMERICKX. Leave a respond for FLORENT MAMMERICKX. FLORENT MAMMERICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORENT MAMMERICKX op de google maps. Adres en contacten FLORENT MAMMERICKX
Location of FLORENT MAMMERICKX on the google maps. Address and contacts of FLORENT MAMMERICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORENT MAMMERICKX FLORENT MAMMERICKX: TOTAL | AFSPANNING HET LOO NV | IMASEC | A SONO LIGHT | Cipriani Garage SA

Other related companies as FLORENT MAMMERICKX: TOTAL | AFSPANNING HET LOO NV | IMASEC | A SONO LIGHT | Cipriani Garage SA

FLORENT MAMMERICKX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORENT MAMMERICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07199035644. Het bedrijf FLORENT MAMMERICKX bevindt zich op het adres: BRUEGHELLAAN 10B54; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in FLORENT MAMMERICKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORENT MAMMERICKX is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORENT MAMMERICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORENT MAMMERICKX, openstaande posities, locatie van FLORENT MAMMERICKX op de kaart.

FLORENT MAMMERICKX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLORENT MAMMERICKX, company assigned to the tax number BE07199035644. The company FLORENT MAMMERICKX is located at the address: BRUEGHELLAAN 10B54; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in FLORENT MAMMERICKX were not found.
The main activity of FLORENT MAMMERICKX is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORENT MAMMERICKX is not available. You also can look at reviews of FLORENT MAMMERICKX, open positions, location of FLORENT MAMMERICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORENT MAMMERICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORENT MAMMERICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORENT MAMMERICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORENT MAMMERICKX, employees, financial statistics.