Cipriani Garage SA

Contactgegevens Cipriani Garage SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cipriani Garage SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cipriani Garage SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Huy 270; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 32 69 09 (+32-019 32 69 09) 019 32 69 09 (+32-019 32 69 09)

Fax (fax): 019 32 73 70 (+32-019 32 73 70) 019 32 73 70 (+32-019 32 73 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cipriani Garage SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cipriani Garage SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cipriani Garage SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cipriani Garage SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cipriani Garage SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cipriani Garage SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cipriani Garage SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cipriani Garage SA
Products information Cipriani Garage SA

BTW identificatienummer (tax): BE01517730712
Ondernemingsnummer: 8678344726
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Trailer couplings

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cipriani Garage SA
(Get full report from official database of BE for Cipriani Garage SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cipriani Garage SA
Addition kinds of activities for Cipriani Garage SA

422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
594400. Sieradenwinkels | Jewelry stores
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
35419903. Elektrolytische metalen snijwerktuigen | Electrolytic metal cutting machine tools
59419908. Skateboarding apparatuur | Skateboarding equipment
73730201. Lokaal netwerk (lan) systeem integrator | Local area network (lan) systems integrator
87320202. Sociologisch onderzoek | Sociological research
87420505. Planning consultant | Planning consultant

Werken bij Cipriani Garage SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cipriani Garage SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cipriani Garage SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cipriani Garage SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van Cipriani Garage SA in sociale netwerken
Look for responds of Cipriani Garage SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cipriani Garage SA. Laat een reactie achter voor Cipriani Garage SA. Cipriani Garage SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cipriani Garage SA. Leave a respond for Cipriani Garage SA. Cipriani Garage SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cipriani Garage SA op de google maps. Adres en contacten Cipriani Garage SA
Location of Cipriani Garage SA on the google maps. Address and contacts of Cipriani Garage SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cipriani Garage SA Cipriani Garage SA: Horemans | INTER PIPE TOOL | HERBERG KIJKUIT | J.C. ST.MICHEL | Transforwarding-AMA BVBA

Other related companies as Cipriani Garage SA: Horemans | INTER PIPE TOOL | HERBERG KIJKUIT | J.C. ST.MICHEL | Transforwarding-AMA BVBA

Cipriani Garage SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cipriani Garage SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01517730712. Het bedrijf Cipriani Garage SA bevindt zich op het adres: Rue de Huy 270; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Trailer couplings.
De hoofdactiviteit van Cipriani Garage SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cipriani Garage SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cipriani Garage SA, openstaande posities, locatie van Cipriani Garage SA op de kaart.

Cipriani Garage SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cipriani Garage SA, company assigned to the tax number BE01517730712. The company Cipriani Garage SA is located at the address: Rue de Huy 270; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Trailer couplings.
The main activity of Cipriani Garage SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cipriani Garage SA is not available. You also can look at reviews of Cipriani Garage SA, open positions, location of Cipriani Garage SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cipriani Garage SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cipriani Garage SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cipriani Garage SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cipriani Garage SA, employees, financial statistics.