FRANS VERHELST BVBA

Contactgegevens FRANS VERHELST BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS VERHELST BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS VERHELST BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hovaerestraat 74 8680 Koekelare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-58-02-08 32-51-58-02-08

Fax (fax): 32-51-58-02-88 32-51-58-02-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS VERHELST BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS VERHELST BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS VERHELST BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS VERHELST BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS VERHELST BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS VERHELST BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS VERHELST BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS VERHELST BVBA
Products information FRANS VERHELST BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01903350830
Ondernemingsnummer: 8532226562
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FRANS VERHELST BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS VERHELST BVBA
(Get full report from official database of BE for FRANS VERHELST BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS VERHELST BVBA
Addition kinds of activities for FRANS VERHELST BVBA

308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
22690300. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
24219909. Weerstand van hout in kleinere afmetingen | Resawing lumber into smaller dimensions
30530203. Verpakking, metalen | Packing, metallic
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
35780301. Automatische teller machines (atm) | Automatic teller machines (atm)
73590702. Verhuur van meubels | Furniture rental

Werken bij FRANS VERHELST BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS VERHELST BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS VERHELST BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS VERHELST BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FRANS VERHELST BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FRANS VERHELST BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS VERHELST BVBA. Laat een reactie achter voor FRANS VERHELST BVBA. FRANS VERHELST BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS VERHELST BVBA. Leave a respond for FRANS VERHELST BVBA. FRANS VERHELST BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS VERHELST BVBA op de google maps. Adres en contacten FRANS VERHELST BVBA
Location of FRANS VERHELST BVBA on the google maps. Address and contacts of FRANS VERHELST BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS VERHELST BVBA FRANS VERHELST BVBA: IKO Sales International NV | C.A.P.A.C | OLIVIER SENECHAL | FRANCIS ANDRIANNE | VAN HAVENBERGH D.

Other related companies as FRANS VERHELST BVBA: IKO Sales International NV | C.A.P.A.C | OLIVIER SENECHAL | FRANCIS ANDRIANNE | VAN HAVENBERGH D.

FRANS VERHELST BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS VERHELST BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01903350830. Het bedrijf FRANS VERHELST BVBA bevindt zich op het adres: Hovaerestraat 74 8680 Koekelare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in FRANS VERHELST BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS VERHELST BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS VERHELST BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS VERHELST BVBA, openstaande posities, locatie van FRANS VERHELST BVBA op de kaart.

FRANS VERHELST BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS VERHELST BVBA, company assigned to the tax number BE01903350830. The company FRANS VERHELST BVBA is located at the address: Hovaerestraat 74 8680 Koekelare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in FRANS VERHELST BVBA were not found.
The main activity of FRANS VERHELST BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS VERHELST BVBA is not available. You also can look at reviews of FRANS VERHELST BVBA, open positions, location of FRANS VERHELST BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS VERHELST BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS VERHELST BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS VERHELST BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS VERHELST BVBA, employees, financial statistics.