EUROBLOCK

Contactgegevens EUROBLOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROBLOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROBLOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSEAARDEWEG 36; 9032; WONDELGEM, België

Telefoon (phone): 92262907 (+32-92262907) 92262907 (+32-92262907)

Fax (fax): +32 (58) 954-85-85 +32 (58) 954-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROBLOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROBLOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROBLOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROBLOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROBLOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROBLOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROBLOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROBLOCK
Products information EUROBLOCK

BTW identificatienummer (tax): BE06209167480
Ondernemingsnummer: 2349395751
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Algemene-herstellingen-en-renovatie-van-centrale-v,geregistreerd-aannemer .

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROBLOCK
(Get full report from official database of BE for EUROBLOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROBLOCK
Addition kinds of activities for EUROBLOCK

2436. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
346299. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
51530101. Gerst | Barley

Werken bij EUROBLOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROBLOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROBLOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROBLOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van EUROBLOCK in sociale netwerken
Look for responds of EUROBLOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROBLOCK. Laat een reactie achter voor EUROBLOCK. EUROBLOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROBLOCK. Leave a respond for EUROBLOCK. EUROBLOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROBLOCK op de google maps. Adres en contacten EUROBLOCK
Location of EUROBLOCK on the google maps. Address and contacts of EUROBLOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROBLOCK EUROBLOCK: VAN THUYNE | Lecomte Christine | JARDINS-NATURE DE FRANC-WARET | AUTO'S SAMMY | DE SAEDELEER JEAN-LUC

Other related companies as EUROBLOCK: VAN THUYNE | Lecomte Christine | JARDINS-NATURE DE FRANC-WARET | AUTO'S SAMMY | DE SAEDELEER JEAN-LUC

EUROBLOCK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROBLOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06209167480. Het bedrijf EUROBLOCK bevindt zich op het adres: GENTSEAARDEWEG 36; 9032; WONDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Lijst met producten zijn Algemene-herstellingen-en-renovatie-van-centrale-v,geregistreerd-aannemer ..
De hoofdactiviteit van EUROBLOCK is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROBLOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROBLOCK, openstaande posities, locatie van EUROBLOCK op de kaart.

EUROBLOCK is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROBLOCK, company assigned to the tax number BE06209167480. The company EUROBLOCK is located at the address: GENTSEAARDEWEG 36; 9032; WONDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. List of products are Algemene-herstellingen-en-renovatie-van-centrale-v,geregistreerd-aannemer ..
The main activity of EUROBLOCK is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROBLOCK is not available. You also can look at reviews of EUROBLOCK, open positions, location of EUROBLOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROBLOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROBLOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROBLOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROBLOCK, employees, financial statistics.