EDUARDO DI GRIGOLI

Contactgegevens EDUARDO DI GRIGOLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDUARDO DI GRIGOLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDUARDO DI GRIGOLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'H?TEL COMMUNAL 151; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42522463 (+32-42522463) 42522463 (+32-42522463)

Fax (fax): +32 (12) 920-75-92 +32 (12) 920-75-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDUARDO DI GRIGOLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDUARDO DI GRIGOLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDUARDO DI GRIGOLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDUARDO DI GRIGOLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDUARDO DI GRIGOLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDUARDO DI GRIGOLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDUARDO DI GRIGOLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDUARDO DI GRIGOLI
Products information EDUARDO DI GRIGOLI

BTW identificatienummer (tax): BE02944854736
Ondernemingsnummer: 4599121093
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in EDUARDO DI GRIGOLI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDUARDO DI GRIGOLI
(Get full report from official database of BE for EDUARDO DI GRIGOLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDUARDO DI GRIGOLI
Addition kinds of activities for EDUARDO DI GRIGOLI

7538. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
275903. Promotie printen | Promotional printing
504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
515302. Veldbonen | Field beans
24990902. Vleesplaten, hout | Meat boards, wood
50850303. Ventielen en toebehoren | Valves and fittings
58129907. Diner | Diner
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order
86610131. moskeeën | Mosques

Werken bij EDUARDO DI GRIGOLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDUARDO DI GRIGOLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDUARDO DI GRIGOLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDUARDO DI GRIGOLI. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van EDUARDO DI GRIGOLI in sociale netwerken
Look for responds of EDUARDO DI GRIGOLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDUARDO DI GRIGOLI. Laat een reactie achter voor EDUARDO DI GRIGOLI. EDUARDO DI GRIGOLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDUARDO DI GRIGOLI. Leave a respond for EDUARDO DI GRIGOLI. EDUARDO DI GRIGOLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDUARDO DI GRIGOLI op de google maps. Adres en contacten EDUARDO DI GRIGOLI
Location of EDUARDO DI GRIGOLI on the google maps. Address and contacts of EDUARDO DI GRIGOLI

Andere gerelateerde bedrijven als come EDUARDO DI GRIGOLI EDUARDO DI GRIGOLI: FORTIS | Dream Games | CARROSSERIE ORMENESE A. | MICHEL EVRARD | Claes J

Other related companies as EDUARDO DI GRIGOLI: FORTIS | Dream Games | CARROSSERIE ORMENESE A. | MICHEL EVRARD | Claes J

EDUARDO DI GRIGOLI is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDUARDO DI GRIGOLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02944854736. Het bedrijf EDUARDO DI GRIGOLI bevindt zich op het adres: RUE DE L'H?TEL COMMUNAL 151; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in EDUARDO DI GRIGOLI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDUARDO DI GRIGOLI is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDUARDO DI GRIGOLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDUARDO DI GRIGOLI, openstaande posities, locatie van EDUARDO DI GRIGOLI op de kaart.

EDUARDO DI GRIGOLI is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDUARDO DI GRIGOLI, company assigned to the tax number BE02944854736. The company EDUARDO DI GRIGOLI is located at the address: RUE DE L'H?TEL COMMUNAL 151; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in EDUARDO DI GRIGOLI were not found.
The main activity of EDUARDO DI GRIGOLI is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EDUARDO DI GRIGOLI is not available. You also can look at reviews of EDUARDO DI GRIGOLI, open positions, location of EDUARDO DI GRIGOLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDUARDO DI GRIGOLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDUARDO DI GRIGOLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDUARDO DI GRIGOLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDUARDO DI GRIGOLI, employees, financial statistics.