DE TOLLENAERE FRANCIS

Contactgegevens DE TOLLENAERE FRANCIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE TOLLENAERE FRANCIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE TOLLENAERE FRANCIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOFAKKERSTRAAT 80; 9052; GENT, België

Telefoon (phone): 475315600 (+32-475315600) 475315600 (+32-475315600)

Fax (fax): +32 (9) 267-69-72 +32 (9) 267-69-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE TOLLENAERE FRANCIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE TOLLENAERE FRANCIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE TOLLENAERE FRANCIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE TOLLENAERE FRANCIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE TOLLENAERE FRANCIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE TOLLENAERE FRANCIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE TOLLENAERE FRANCIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE TOLLENAERE FRANCIS
Products information DE TOLLENAERE FRANCIS

BTW identificatienummer (tax): BE03110198974
Ondernemingsnummer: 5408264160
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DE TOLLENAERE FRANCIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE TOLLENAERE FRANCIS
(Get full report from official database of BE for DE TOLLENAERE FRANCIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE TOLLENAERE FRANCIS
Addition kinds of activities for DE TOLLENAERE FRANCIS

20920000. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
22960000. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
28690505. sorbitol | Sorbitol
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
38299922. Ultrasone testapparatuur | Ultrasonic testing equipment
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec

Werken bij DE TOLLENAERE FRANCIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE TOLLENAERE FRANCIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE TOLLENAERE FRANCIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE TOLLENAERE FRANCIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

Zoek naar antwoorden van DE TOLLENAERE FRANCIS in sociale netwerken
Look for responds of DE TOLLENAERE FRANCIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE TOLLENAERE FRANCIS. Laat een reactie achter voor DE TOLLENAERE FRANCIS. DE TOLLENAERE FRANCIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE TOLLENAERE FRANCIS. Leave a respond for DE TOLLENAERE FRANCIS. DE TOLLENAERE FRANCIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE TOLLENAERE FRANCIS op de google maps. Adres en contacten DE TOLLENAERE FRANCIS
Location of DE TOLLENAERE FRANCIS on the google maps. Address and contacts of DE TOLLENAERE FRANCIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE TOLLENAERE FRANCIS DE TOLLENAERE FRANCIS: Bormans P | BOND MOYSON | Mistral BVBA | Tip Top-Hondenverzorging | Van Remoortel NV

Other related companies as DE TOLLENAERE FRANCIS: Bormans P | BOND MOYSON | Mistral BVBA | Tip Top-Hondenverzorging | Van Remoortel NV

DE TOLLENAERE FRANCIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE TOLLENAERE FRANCIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03110198974. Het bedrijf DE TOLLENAERE FRANCIS bevindt zich op het adres: HOFAKKERSTRAAT 80; 9052; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in DE TOLLENAERE FRANCIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE TOLLENAERE FRANCIS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE TOLLENAERE FRANCIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE TOLLENAERE FRANCIS, openstaande posities, locatie van DE TOLLENAERE FRANCIS op de kaart.

DE TOLLENAERE FRANCIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE TOLLENAERE FRANCIS, company assigned to the tax number BE03110198974. The company DE TOLLENAERE FRANCIS is located at the address: HOFAKKERSTRAAT 80; 9052; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in DE TOLLENAERE FRANCIS were not found.
The main activity of DE TOLLENAERE FRANCIS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE TOLLENAERE FRANCIS is not available. You also can look at reviews of DE TOLLENAERE FRANCIS, open positions, location of DE TOLLENAERE FRANCIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE TOLLENAERE FRANCIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE TOLLENAERE FRANCIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE TOLLENAERE FRANCIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE TOLLENAERE FRANCIS, employees, financial statistics.