DE MOERLOOSE & ZN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • DE MOERLOOSE & ZN
Private companiesEducational Services • DE MOERLOOSE & ZN

Contactgegevens DE MOERLOOSE & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MOERLOOSE & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MOERLOOSE & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEULESTRAAT 24; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 93630041 (+32-93630041) 93630041 (+32-93630041)

Fax (fax): +32 (12) 191-81-38 +32 (12) 191-81-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MOERLOOSE & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MOERLOOSE & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MOERLOOSE & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MOERLOOSE & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MOERLOOSE & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MOERLOOSE & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MOERLOOSE & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MOERLOOSE & ZN
Products information DE MOERLOOSE & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE07469299316
Ondernemingsnummer: 6153961181
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DE MOERLOOSE & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MOERLOOSE & ZN
(Get full report from official database of BE for DE MOERLOOSE & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MOERLOOSE & ZN
Addition kinds of activities for DE MOERLOOSE & ZN

3449. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
35940200. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems
73639904. Industriële hulpdienst | Industrial help service

Werken bij DE MOERLOOSE & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MOERLOOSE & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MOERLOOSE & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MOERLOOSE & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

Zoek naar antwoorden van DE MOERLOOSE & ZN in sociale netwerken
Look for responds of DE MOERLOOSE & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MOERLOOSE & ZN. Laat een reactie achter voor DE MOERLOOSE & ZN. DE MOERLOOSE & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MOERLOOSE & ZN. Leave a respond for DE MOERLOOSE & ZN. DE MOERLOOSE & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MOERLOOSE & ZN op de google maps. Adres en contacten DE MOERLOOSE & ZN
Location of DE MOERLOOSE & ZN on the google maps. Address and contacts of DE MOERLOOSE & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MOERLOOSE & ZN DE MOERLOOSE & ZN: GUIDO VANDEPERRE | J.C. BINCHE | Els Kapsalon | E. JOOSTEN | sicap

Other related companies as DE MOERLOOSE & ZN: GUIDO VANDEPERRE | J.C. BINCHE | Els Kapsalon | E. JOOSTEN | sicap

DE MOERLOOSE & ZN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MOERLOOSE & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07469299316. Het bedrijf DE MOERLOOSE & ZN bevindt zich op het adres: MEULESTRAAT 24; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in DE MOERLOOSE & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE MOERLOOSE & ZN is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MOERLOOSE & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MOERLOOSE & ZN, openstaande posities, locatie van DE MOERLOOSE & ZN op de kaart.

DE MOERLOOSE & ZN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MOERLOOSE & ZN, company assigned to the tax number BE07469299316. The company DE MOERLOOSE & ZN is located at the address: MEULESTRAAT 24; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in DE MOERLOOSE & ZN were not found.
The main activity of DE MOERLOOSE & ZN is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MOERLOOSE & ZN is not available. You also can look at reviews of DE MOERLOOSE & ZN, open positions, location of DE MOERLOOSE & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MOERLOOSE & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MOERLOOSE & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MOERLOOSE & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MOERLOOSE & ZN, employees, financial statistics.