CLAES JULIEN CENTR. VERW.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • CLAES JULIEN CENTR. VERW.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • CLAES JULIEN CENTR. VERW.

Contactgegevens CLAES JULIEN CENTR. VERW.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAES JULIEN CENTR. VERW.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAES JULIEN CENTR. VERW.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKHOFSTRAAT 470; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38442251 (+32-38442251) 38442251 (+32-38442251)

Fax (fax): +32 (60) 227-46-90 +32 (60) 227-46-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAES JULIEN CENTR. VERW.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAES JULIEN CENTR. VERW."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAES JULIEN CENTR. VERW."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAES JULIEN CENTR. VERW., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAES JULIEN CENTR. VERW.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAES JULIEN CENTR. VERW., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAES JULIEN CENTR. VERW.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAES JULIEN CENTR. VERW.
Products information CLAES JULIEN CENTR. VERW.

BTW identificatienummer (tax): BE04053649902
Ondernemingsnummer: 5704620361
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CLAES JULIEN CENTR. VERW. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAES JULIEN CENTR. VERW.
(Get full report from official database of BE for CLAES JULIEN CENTR. VERW.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAES JULIEN CENTR. VERW.
Addition kinds of activities for CLAES JULIEN CENTR. VERW.

12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric
38430101. Schuurpunten, wielen en schijven, tandheelkunde | Abrasive points, wheels, and disks, dental
39990201. Kambevestigingen | Comb mountings
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings
70110400. Inns | Inns
72219905. Transient fotograaf | Transient photographer

Werken bij CLAES JULIEN CENTR. VERW.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAES JULIEN CENTR. VERW.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAES JULIEN CENTR. VERW.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAES JULIEN CENTR. VERW.. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van CLAES JULIEN CENTR. VERW. in sociale netwerken
Look for responds of CLAES JULIEN CENTR. VERW. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAES JULIEN CENTR. VERW.. Laat een reactie achter voor CLAES JULIEN CENTR. VERW.. CLAES JULIEN CENTR. VERW. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAES JULIEN CENTR. VERW.. Leave a respond for CLAES JULIEN CENTR. VERW.. CLAES JULIEN CENTR. VERW. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAES JULIEN CENTR. VERW. op de google maps. Adres en contacten CLAES JULIEN CENTR. VERW.
Location of CLAES JULIEN CENTR. VERW. on the google maps. Address and contacts of CLAES JULIEN CENTR. VERW.

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAES JULIEN CENTR. VERW. CLAES JULIEN CENTR. VERW.: FLCOBELGUARD SA | All-Stone | Fiduciaire Marchoise | MARCEL VERGOTE | Huis Bijl

Other related companies as CLAES JULIEN CENTR. VERW.: FLCOBELGUARD SA | All-Stone | Fiduciaire Marchoise | MARCEL VERGOTE | Huis Bijl

CLAES JULIEN CENTR. VERW. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAES JULIEN CENTR. VERW., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04053649902. Het bedrijf CLAES JULIEN CENTR. VERW. bevindt zich op het adres: KERKHOFSTRAAT 470; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in CLAES JULIEN CENTR. VERW. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAES JULIEN CENTR. VERW. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAES JULIEN CENTR. VERW. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAES JULIEN CENTR. VERW., openstaande posities, locatie van CLAES JULIEN CENTR. VERW. op de kaart.

CLAES JULIEN CENTR. VERW. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAES JULIEN CENTR. VERW., company assigned to the tax number BE04053649902. The company CLAES JULIEN CENTR. VERW. is located at the address: KERKHOFSTRAAT 470; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in CLAES JULIEN CENTR. VERW. were not found.
The main activity of CLAES JULIEN CENTR. VERW. is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAES JULIEN CENTR. VERW. is not available. You also can look at reviews of CLAES JULIEN CENTR. VERW., open positions, location of CLAES JULIEN CENTR. VERW. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAES JULIEN CENTR. VERW., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAES JULIEN CENTR. VERW., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAES JULIEN CENTR. VERW., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAES JULIEN CENTR. VERW., employees, financial statistics.