CHRISTIAN ARNOULD

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • CHRISTIAN ARNOULD
Private companiesMiscellaneous Retail • CHRISTIAN ARNOULD

Contactgegevens CHRISTIAN ARNOULD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN ARNOULD: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN ARNOULD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E BRUNEHAULT 83; 7120; ESTINNES, België

Telefoon (phone): 64339649 (+32-64339649) 64339649 (+32-64339649)

Fax (fax): +32 (61) 188-78-72 +32 (61) 188-78-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN ARNOULD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN ARNOULD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN ARNOULD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN ARNOULD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN ARNOULD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN ARNOULD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN ARNOULD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN ARNOULD
Products information CHRISTIAN ARNOULD

BTW identificatienummer (tax): BE08451202392
Ondernemingsnummer: 1615234375
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CHRISTIAN ARNOULD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN ARNOULD
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN ARNOULD)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN ARNOULD
Addition kinds of activities for CHRISTIAN ARNOULD

30690804. Tepels, rubber | Nipples, rubber
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom
80110513. Opthalmologist | Opthalmologist
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij CHRISTIAN ARNOULD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN ARNOULD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN ARNOULD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN ARNOULD. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN ARNOULD in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN ARNOULD in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN ARNOULD. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN ARNOULD. CHRISTIAN ARNOULD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN ARNOULD. Leave a respond for CHRISTIAN ARNOULD. CHRISTIAN ARNOULD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN ARNOULD op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN ARNOULD
Location of CHRISTIAN ARNOULD on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN ARNOULD

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN ARNOULD CHRISTIAN ARNOULD: Van Audenaerde W | VANEECKHOUT J.-BUYSSE R. | LADY HAIR | Matchroom-Schijnpoort NV | David Dehaeck

Other related companies as CHRISTIAN ARNOULD: Van Audenaerde W | VANEECKHOUT J.-BUYSSE R. | LADY HAIR | Matchroom-Schijnpoort NV | David Dehaeck

CHRISTIAN ARNOULD is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN ARNOULD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08451202392. Het bedrijf CHRISTIAN ARNOULD bevindt zich op het adres: CHAUSS?E BRUNEHAULT 83; 7120; ESTINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in CHRISTIAN ARNOULD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN ARNOULD is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN ARNOULD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN ARNOULD, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN ARNOULD op de kaart.

CHRISTIAN ARNOULD is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN ARNOULD, company assigned to the tax number BE08451202392. The company CHRISTIAN ARNOULD is located at the address: CHAUSS?E BRUNEHAULT 83; 7120; ESTINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in CHRISTIAN ARNOULD were not found.
The main activity of CHRISTIAN ARNOULD is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN ARNOULD is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN ARNOULD, open positions, location of CHRISTIAN ARNOULD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN ARNOULD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN ARNOULD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN ARNOULD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN ARNOULD, employees, financial statistics.