CHAUFFAGE DURIEUX

Contactgegevens CHAUFFAGE DURIEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAUFFAGE DURIEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAUFFAGE DURIEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PIERRES 11; 7020; MONS, België

Telefoon (phone): 65361305 (+32-65361305) 65361305 (+32-65361305)

Fax (fax): +32 (58) 944-72-70 +32 (58) 944-72-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAUFFAGE DURIEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAUFFAGE DURIEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAUFFAGE DURIEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAUFFAGE DURIEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAUFFAGE DURIEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAUFFAGE DURIEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAUFFAGE DURIEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAUFFAGE DURIEUX
Products information CHAUFFAGE DURIEUX

BTW identificatienummer (tax): BE05776855468
Ondernemingsnummer: 5795257568
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CHAUFFAGE DURIEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAUFFAGE DURIEUX
(Get full report from official database of BE for CHAUFFAGE DURIEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAUFFAGE DURIEUX
Addition kinds of activities for CHAUFFAGE DURIEUX

322907. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
30691600. Rubberband | Rubber tape
38260107. fotometers | Photometers
39910303. Haarpotloden (kunstenaarsborstels) | Hair pencils (artists' brushes)
45810000. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom

Werken bij CHAUFFAGE DURIEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAUFFAGE DURIEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAUFFAGE DURIEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAUFFAGE DURIEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

Zoek naar antwoorden van CHAUFFAGE DURIEUX in sociale netwerken
Look for responds of CHAUFFAGE DURIEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAUFFAGE DURIEUX. Laat een reactie achter voor CHAUFFAGE DURIEUX. CHAUFFAGE DURIEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAUFFAGE DURIEUX. Leave a respond for CHAUFFAGE DURIEUX. CHAUFFAGE DURIEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAUFFAGE DURIEUX op de google maps. Adres en contacten CHAUFFAGE DURIEUX
Location of CHAUFFAGE DURIEUX on the google maps. Address and contacts of CHAUFFAGE DURIEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAUFFAGE DURIEUX CHAUFFAGE DURIEUX: Stassijns | Beta BVBA | PHILIPPE PIERRET | Accountancy Cuyvers & Co BVBA | Rogiers Isabelle

Other related companies as CHAUFFAGE DURIEUX: Stassijns | Beta BVBA | PHILIPPE PIERRET | Accountancy Cuyvers & Co BVBA | Rogiers Isabelle

CHAUFFAGE DURIEUX is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAUFFAGE DURIEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776855468. Het bedrijf CHAUFFAGE DURIEUX bevindt zich op het adres: RUE DES PIERRES 11; 7020; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 394,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in CHAUFFAGE DURIEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAUFFAGE DURIEUX is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAUFFAGE DURIEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAUFFAGE DURIEUX, openstaande posities, locatie van CHAUFFAGE DURIEUX op de kaart.

CHAUFFAGE DURIEUX is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAUFFAGE DURIEUX, company assigned to the tax number BE05776855468. The company CHAUFFAGE DURIEUX is located at the address: RUE DES PIERRES 11; 7020; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 394,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in CHAUFFAGE DURIEUX were not found.
The main activity of CHAUFFAGE DURIEUX is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAUFFAGE DURIEUX is not available. You also can look at reviews of CHAUFFAGE DURIEUX, open positions, location of CHAUFFAGE DURIEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAUFFAGE DURIEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAUFFAGE DURIEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAUFFAGE DURIEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAUFFAGE DURIEUX, employees, financial statistics.