BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL
Private companiesJustice, Public Order and Safety • BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL

Contactgegevens BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CERISIER 80; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71360160 (+32-71360160) 71360160 (+32-71360160)

Fax (fax): +32 (71) 175-78-46 +32 (71) 175-78-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL
Products information BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL

BTW identificatienummer (tax): BE03278564453
Ondernemingsnummer: 8280364990
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL
(Get full report from official database of BE for BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL
Addition kinds of activities for BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
33390301. Chroom raffinage (primair) | Chromium refining (primary)
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle

Werken bij BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL. Laat een reactie achter voor BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL. BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL. Leave a respond for BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL. BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL op de google maps. Adres en contacten BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL
Location of BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL on the google maps. Address and contacts of BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL: FORTIS | Secrétaline | Q-design NV | Quinten Matsijs | B. DAVID

Other related companies as BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL: FORTIS | Secrétaline | Q-design NV | Quinten Matsijs | B. DAVID

BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03278564453. Het bedrijf BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL bevindt zich op het adres: RUE DU CERISIER 80; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, openstaande posities, locatie van BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL op de kaart.

BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, company assigned to the tax number BE03278564453. The company BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL is located at the address: RUE DU CERISIER 80; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL were not found.
The main activity of BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL is not available. You also can look at reviews of BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, open positions, location of BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGER CHAUFFAGE CENTRAL, employees, financial statistics.