BERNARD LEGROS

Contactgegevens BERNARD LEGROS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD LEGROS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD LEGROS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU THIORAY 119; 6927; TELLIN, België

Telefoon (phone): 84389622 (+32-84389622) 84389622 (+32-84389622)

Fax (fax): +32 (65) 649-75-57 +32 (65) 649-75-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD LEGROS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD LEGROS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD LEGROS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD LEGROS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD LEGROS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD LEGROS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD LEGROS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD LEGROS
Products information BERNARD LEGROS

BTW identificatienummer (tax): BE03425781250
Ondernemingsnummer: 5711761474
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BERNARD LEGROS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD LEGROS
(Get full report from official database of BE for BERNARD LEGROS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD LEGROS
Addition kinds of activities for BERNARD LEGROS

2099. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
372400. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
15420402. Brandstationsbouw | Fire station construction
32810400. Slate producten | Slate products
36259903. Beheerschakeling apparaten, magneet en vaste toestand | Control circuit devices, magnet and solid state
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
73790100. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij BERNARD LEGROS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD LEGROS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD LEGROS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD LEGROS. Looking for open vacancies in other companies

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van BERNARD LEGROS in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD LEGROS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD LEGROS. Laat een reactie achter voor BERNARD LEGROS. BERNARD LEGROS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD LEGROS. Leave a respond for BERNARD LEGROS. BERNARD LEGROS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD LEGROS op de google maps. Adres en contacten BERNARD LEGROS
Location of BERNARD LEGROS on the google maps. Address and contacts of BERNARD LEGROS

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD LEGROS BERNARD LEGROS: Vandenborre W BVBA | De Greef K | HUIS KRONIEK | LA COULEUR DU PEINTRE | WANLIN LOUIS

Other related companies as BERNARD LEGROS: Vandenborre W BVBA | De Greef K | HUIS KRONIEK | LA COULEUR DU PEINTRE | WANLIN LOUIS

BERNARD LEGROS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD LEGROS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03425781250. Het bedrijf BERNARD LEGROS bevindt zich op het adres: RUE DU THIORAY 119; 6927; TELLIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in BERNARD LEGROS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD LEGROS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD LEGROS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD LEGROS, openstaande posities, locatie van BERNARD LEGROS op de kaart.

BERNARD LEGROS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD LEGROS, company assigned to the tax number BE03425781250. The company BERNARD LEGROS is located at the address: RUE DU THIORAY 119; 6927; TELLIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in BERNARD LEGROS were not found.
The main activity of BERNARD LEGROS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD LEGROS is not available. You also can look at reviews of BERNARD LEGROS, open positions, location of BERNARD LEGROS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD LEGROS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD LEGROS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD LEGROS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD LEGROS, employees, financial statistics.