BART MIGNOLET

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BART MIGNOLET
Private companiesLegal Services • BART MIGNOLET

Contactgegevens BART MIGNOLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BART MIGNOLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

BART MIGNOLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIDDELHEERSESTRAAT 20; 3870; HEERS, België

Telefoon (phone): 11486569 (+32-11486569) 11486569 (+32-11486569)

Fax (fax): +32 (82) 355-46-72 +32 (82) 355-46-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BART MIGNOLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BART MIGNOLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BART MIGNOLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BART MIGNOLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BART MIGNOLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BART MIGNOLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BART MIGNOLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BART MIGNOLET
Products information BART MIGNOLET

BTW identificatienummer (tax): BE08159240722
Ondernemingsnummer: 2713043212
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BART MIGNOLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BART MIGNOLET
(Get full report from official database of BE for BART MIGNOLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor BART MIGNOLET
Addition kinds of activities for BART MIGNOLET

321199. Vlak glas | Flat glass, nec
357903. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
23859902. Bibs, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Bibs, waterproof: made from purchased materials
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij BART MIGNOLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BART MIGNOLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BART MIGNOLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BART MIGNOLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van BART MIGNOLET in sociale netwerken
Look for responds of BART MIGNOLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor BART MIGNOLET. Laat een reactie achter voor BART MIGNOLET. BART MIGNOLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BART MIGNOLET. Leave a respond for BART MIGNOLET. BART MIGNOLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BART MIGNOLET op de google maps. Adres en contacten BART MIGNOLET
Location of BART MIGNOLET on the google maps. Address and contacts of BART MIGNOLET

Andere gerelateerde bedrijven als come BART MIGNOLET BART MIGNOLET: Van Der Avoirt | D'ENFER | Verhulst G & I BVBA | Brantegem | PIERRE DUC

Other related companies as BART MIGNOLET: Van Der Avoirt | D'ENFER | Verhulst G & I BVBA | Brantegem | PIERRE DUC

BART MIGNOLET is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BART MIGNOLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08159240722. Het bedrijf BART MIGNOLET bevindt zich op het adres: MIDDELHEERSESTRAAT 20; 3870; HEERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in BART MIGNOLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BART MIGNOLET is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BART MIGNOLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BART MIGNOLET, openstaande posities, locatie van BART MIGNOLET op de kaart.

BART MIGNOLET is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BART MIGNOLET, company assigned to the tax number BE08159240722. The company BART MIGNOLET is located at the address: MIDDELHEERSESTRAAT 20; 3870; HEERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in BART MIGNOLET were not found.
The main activity of BART MIGNOLET is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BART MIGNOLET is not available. You also can look at reviews of BART MIGNOLET, open positions, location of BART MIGNOLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BART MIGNOLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BART MIGNOLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BART MIGNOLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BART MIGNOLET, employees, financial statistics.