ANDRE MESSELIER

Contactgegevens ANDRE MESSELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE MESSELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE MESSELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BONDGENOTENLAAN 19; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56353870 (+32-56353870) 56353870 (+32-56353870)

Fax (fax): +32 (2) 924-12-69 +32 (2) 924-12-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE MESSELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE MESSELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE MESSELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE MESSELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE MESSELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE MESSELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE MESSELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE MESSELIER
Products information ANDRE MESSELIER

BTW identificatienummer (tax): BE02996765136
Ondernemingsnummer: 9771759033
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ANDRE MESSELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE MESSELIER
(Get full report from official database of BE for ANDRE MESSELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE MESSELIER
Addition kinds of activities for ANDRE MESSELIER

4011. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
509399. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
14590301. Aplite mijnbouw | Aplite mining
37430301. Motoren, stoom (locomotief) | Engines, steam (locomotive)
50820101. straatstenen | Pavers

Werken bij ANDRE MESSELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE MESSELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE MESSELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE MESSELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ANDRE MESSELIER in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE MESSELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE MESSELIER. Laat een reactie achter voor ANDRE MESSELIER. ANDRE MESSELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE MESSELIER. Leave a respond for ANDRE MESSELIER. ANDRE MESSELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE MESSELIER op de google maps. Adres en contacten ANDRE MESSELIER
Location of ANDRE MESSELIER on the google maps. Address and contacts of ANDRE MESSELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE MESSELIER ANDRE MESSELIER: HAARSTYLIST TONY | STANLEY HARRINGTON | SECTOR 6 TECHNOLOGIES | ROBERT SWERTS | HAIRFASHION SONJA

Other related companies as ANDRE MESSELIER: HAARSTYLIST TONY | STANLEY HARRINGTON | SECTOR 6 TECHNOLOGIES | ROBERT SWERTS | HAIRFASHION SONJA

ANDRE MESSELIER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE MESSELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02996765136. Het bedrijf ANDRE MESSELIER bevindt zich op het adres: BONDGENOTENLAAN 19; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in ANDRE MESSELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE MESSELIER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE MESSELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE MESSELIER, openstaande posities, locatie van ANDRE MESSELIER op de kaart.

ANDRE MESSELIER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE MESSELIER, company assigned to the tax number BE02996765136. The company ANDRE MESSELIER is located at the address: BONDGENOTENLAAN 19; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in ANDRE MESSELIER were not found.
The main activity of ANDRE MESSELIER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE MESSELIER is not available. You also can look at reviews of ANDRE MESSELIER, open positions, location of ANDRE MESSELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE MESSELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE MESSELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE MESSELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE MESSELIER, employees, financial statistics.