ANDRE FOSSE

Contactgegevens ANDRE FOSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE FOSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE FOSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERWEIDENSTRAAT 2BA; 3440; ZOUTLEEUW, België

Telefoon (phone): 11781476 (+32-11781476) 11781476 (+32-11781476)

Fax (fax): +32 (15) 957-37-61 +32 (15) 957-37-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE FOSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE FOSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE FOSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE FOSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE FOSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE FOSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE FOSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE FOSSE
Products information ANDRE FOSSE

BTW identificatienummer (tax): BE05403594970
Ondernemingsnummer: 3744384765
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ANDRE FOSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE FOSSE
(Get full report from official database of BE for ANDRE FOSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE FOSSE
Addition kinds of activities for ANDRE FOSSE

289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
73359904. Nog steeds en dia bestanden productie | Still and slide file production

Werken bij ANDRE FOSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE FOSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE FOSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE FOSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van ANDRE FOSSE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE FOSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE FOSSE. Laat een reactie achter voor ANDRE FOSSE. ANDRE FOSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE FOSSE. Leave a respond for ANDRE FOSSE. ANDRE FOSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE FOSSE op de google maps. Adres en contacten ANDRE FOSSE
Location of ANDRE FOSSE on the google maps. Address and contacts of ANDRE FOSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE FOSSE ANDRE FOSSE: Renibo Hooghe BVBA | Manoir Club | Lisette Coiffure | LUCIEN WATRIN | Piraux V

Other related companies as ANDRE FOSSE: Renibo Hooghe BVBA | Manoir Club | Lisette Coiffure | LUCIEN WATRIN | Piraux V

ANDRE FOSSE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE FOSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05403594970. Het bedrijf ANDRE FOSSE bevindt zich op het adres: TERWEIDENSTRAAT 2BA; 3440; ZOUTLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in ANDRE FOSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE FOSSE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE FOSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE FOSSE, openstaande posities, locatie van ANDRE FOSSE op de kaart.

ANDRE FOSSE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE FOSSE, company assigned to the tax number BE05403594970. The company ANDRE FOSSE is located at the address: TERWEIDENSTRAAT 2BA; 3440; ZOUTLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in ANDRE FOSSE were not found.
The main activity of ANDRE FOSSE is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE FOSSE is not available. You also can look at reviews of ANDRE FOSSE, open positions, location of ANDRE FOSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE FOSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE FOSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE FOSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE FOSSE, employees, financial statistics.