ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.

Contactgegevens ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUSTER 29; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 495579621 (+32-495579621) 495579621 (+32-495579621)

Fax (fax): +32 (10) 521-38-65 +32 (10) 521-38-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.
Products information ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.

BTW identificatienummer (tax): BE08143859863
Ondernemingsnummer: 2847076416
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.
Addition kinds of activities for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
22110404. Flanels, katoen | Flannels, cotton
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
58120105. Duits restaurant | German restaurant
73530102. Olieputmachines, verhuur of leasing | Oil well drilling equipment, rental or leasing
73890902. Controleer de validatie service | Check validation service

Werken bij ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.. ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.. Leave a respond for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.. ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.
Location of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.: Nico Rijnders Sport | ASKA | Bervaes Anne-Marie | LOUIS DELHAIZE | Welkom (In De)

Other related companies as ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR.: Nico Rijnders Sport | ASKA | Bervaes Anne-Marie | LOUIS DELHAIZE | Welkom (In De)

ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08143859863. Het bedrijf ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. bevindt zich op het adres: EUSTER 29; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., openstaande posities, locatie van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. op de kaart.

ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., company assigned to the tax number BE08143859863. The company ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. is located at the address: EUSTER 29; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. were not found.
The main activity of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., open positions, location of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN LOODGIETERSBEDR., employees, financial statistics.