ALFONSIUS CEUSTERMANS

Contactgegevens ALFONSIUS CEUSTERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONSIUS CEUSTERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONSIUS CEUSTERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 24; 2491; BALEN, België

Telefoon (phone): 14302750 (+32-14302750) 14302750 (+32-14302750)

Fax (fax): +32 (12) 517-46-15 +32 (12) 517-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONSIUS CEUSTERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONSIUS CEUSTERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONSIUS CEUSTERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONSIUS CEUSTERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONSIUS CEUSTERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONSIUS CEUSTERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONSIUS CEUSTERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONSIUS CEUSTERMANS
Products information ALFONSIUS CEUSTERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05142669677
Ondernemingsnummer: 3125305175
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ALFONSIUS CEUSTERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONSIUS CEUSTERMANS
(Get full report from official database of BE for ALFONSIUS CEUSTERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONSIUS CEUSTERMANS
Addition kinds of activities for ALFONSIUS CEUSTERMANS

265200. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
34439915. Truss platen, metaal | Truss plates, metal
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment
50850000. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
57149902. gordijnen | Draperies
76991703. Baksteenreiniging | Brick cleaning

Werken bij ALFONSIUS CEUSTERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONSIUS CEUSTERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONSIUS CEUSTERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONSIUS CEUSTERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van ALFONSIUS CEUSTERMANS in sociale netwerken
Look for responds of ALFONSIUS CEUSTERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONSIUS CEUSTERMANS. Laat een reactie achter voor ALFONSIUS CEUSTERMANS. ALFONSIUS CEUSTERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONSIUS CEUSTERMANS. Leave a respond for ALFONSIUS CEUSTERMANS. ALFONSIUS CEUSTERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONSIUS CEUSTERMANS op de google maps. Adres en contacten ALFONSIUS CEUSTERMANS
Location of ALFONSIUS CEUSTERMANS on the google maps. Address and contacts of ALFONSIUS CEUSTERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONSIUS CEUSTERMANS ALFONSIUS CEUSTERMANS: LANDSBOND ONAFH. ZIEKENF./UNION NAT. MUTUAL. LIBRE | MAURICE MANDELAIRE | Finance Technology | AUTOCENTER STEENACKERS | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as ALFONSIUS CEUSTERMANS: LANDSBOND ONAFH. ZIEKENF./UNION NAT. MUTUAL. LIBRE | MAURICE MANDELAIRE | Finance Technology | AUTOCENTER STEENACKERS | VRIJE LAGERE SCHOOL

ALFONSIUS CEUSTERMANS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONSIUS CEUSTERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05142669677. Het bedrijf ALFONSIUS CEUSTERMANS bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 24; 2491; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in ALFONSIUS CEUSTERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFONSIUS CEUSTERMANS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONSIUS CEUSTERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONSIUS CEUSTERMANS, openstaande posities, locatie van ALFONSIUS CEUSTERMANS op de kaart.

ALFONSIUS CEUSTERMANS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONSIUS CEUSTERMANS, company assigned to the tax number BE05142669677. The company ALFONSIUS CEUSTERMANS is located at the address: BERKENLAAN 24; 2491; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in ALFONSIUS CEUSTERMANS were not found.
The main activity of ALFONSIUS CEUSTERMANS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONSIUS CEUSTERMANS is not available. You also can look at reviews of ALFONSIUS CEUSTERMANS, open positions, location of ALFONSIUS CEUSTERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONSIUS CEUSTERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONSIUS CEUSTERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONSIUS CEUSTERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONSIUS CEUSTERMANS, employees, financial statistics.