A. NACHTERGAELE EN ZONEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A. NACHTERGAELE EN ZONEN
Private companiesReal Estate • A. NACHTERGAELE EN ZONEN

Contactgegevens A. NACHTERGAELE EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. NACHTERGAELE EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. NACHTERGAELE EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTHOORNSTRAAT 27; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93862450 (+32-93862450) 93862450 (+32-93862450)

Fax (fax): +32 (15) 672-16-17 +32 (15) 672-16-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. NACHTERGAELE EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. NACHTERGAELE EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. NACHTERGAELE EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. NACHTERGAELE EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. NACHTERGAELE EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. NACHTERGAELE EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. NACHTERGAELE EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. NACHTERGAELE EN ZONEN
Products information A. NACHTERGAELE EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE03056091308
Ondernemingsnummer: 2826202392
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in A. NACHTERGAELE EN ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. NACHTERGAELE EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for A. NACHTERGAELE EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. NACHTERGAELE EN ZONEN
Addition kinds of activities for A. NACHTERGAELE EN ZONEN

3339. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
35410205. Facing machines | Facing machines
38250332. Wattmeters | Wattmeters
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone

Werken bij A. NACHTERGAELE EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. NACHTERGAELE EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. NACHTERGAELE EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. NACHTERGAELE EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

Zoek naar antwoorden van A. NACHTERGAELE EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of A. NACHTERGAELE EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. NACHTERGAELE EN ZONEN. Laat een reactie achter voor A. NACHTERGAELE EN ZONEN. A. NACHTERGAELE EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. NACHTERGAELE EN ZONEN. Leave a respond for A. NACHTERGAELE EN ZONEN. A. NACHTERGAELE EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. NACHTERGAELE EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten A. NACHTERGAELE EN ZONEN
Location of A. NACHTERGAELE EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of A. NACHTERGAELE EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. NACHTERGAELE EN ZONEN A. NACHTERGAELE EN ZONEN: ALDI | ROSS TOURS | MARIE-FRANCE DUPAL | I.D. Flo SPRL | Brussels online

Other related companies as A. NACHTERGAELE EN ZONEN: ALDI | ROSS TOURS | MARIE-FRANCE DUPAL | I.D. Flo SPRL | Brussels online

A. NACHTERGAELE EN ZONEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. NACHTERGAELE EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056091308. Het bedrijf A. NACHTERGAELE EN ZONEN bevindt zich op het adres: POSTHOORNSTRAAT 27; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in A. NACHTERGAELE EN ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. NACHTERGAELE EN ZONEN is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. NACHTERGAELE EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. NACHTERGAELE EN ZONEN, openstaande posities, locatie van A. NACHTERGAELE EN ZONEN op de kaart.

A. NACHTERGAELE EN ZONEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. NACHTERGAELE EN ZONEN, company assigned to the tax number BE03056091308. The company A. NACHTERGAELE EN ZONEN is located at the address: POSTHOORNSTRAAT 27; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in A. NACHTERGAELE EN ZONEN were not found.
The main activity of A. NACHTERGAELE EN ZONEN is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. NACHTERGAELE EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of A. NACHTERGAELE EN ZONEN, open positions, location of A. NACHTERGAELE EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. NACHTERGAELE EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. NACHTERGAELE EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. NACHTERGAELE EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. NACHTERGAELE EN ZONEN, employees, financial statistics.