'T LOODGIETERTJE

Contactgegevens 'T LOODGIETERTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T LOODGIETERTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T LOODGIETERTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 67; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59298186 (+32-59298186) 59298186 (+32-59298186)

Fax (fax): +32 (64) 838-40-53 +32 (64) 838-40-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T LOODGIETERTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T LOODGIETERTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T LOODGIETERTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T LOODGIETERTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T LOODGIETERTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T LOODGIETERTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T LOODGIETERTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T LOODGIETERTJE
Products information 'T LOODGIETERTJE

BTW identificatienummer (tax): BE05460998535
Ondernemingsnummer: 6940582275
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in 'T LOODGIETERTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T LOODGIETERTJE
(Get full report from official database of BE for 'T LOODGIETERTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T LOODGIETERTJE
Addition kinds of activities for 'T LOODGIETERTJE

2721. periodieken | Periodicals
07220303. Hooi, machine oogstdiensten | Hay, machine harvesting services
16110205. Recurfacing contractant | Resurfacing contractor
24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
38270111. Microprojectors | Microprojectors
39539905. Drukkerijen, rubber of plastic, voor markeringsmachines | Printing dies, rubber or plastic, for marking machines
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank

Werken bij 'T LOODGIETERTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T LOODGIETERTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T LOODGIETERTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T LOODGIETERTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van 'T LOODGIETERTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T LOODGIETERTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T LOODGIETERTJE. Laat een reactie achter voor 'T LOODGIETERTJE. 'T LOODGIETERTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T LOODGIETERTJE. Leave a respond for 'T LOODGIETERTJE. 'T LOODGIETERTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T LOODGIETERTJE op de google maps. Adres en contacten 'T LOODGIETERTJE
Location of 'T LOODGIETERTJE on the google maps. Address and contacts of 'T LOODGIETERTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T LOODGIETERTJE 'T LOODGIETERTJE: INSTITUUT LA BEAUTة | THEOPHILE GODENIR | Steyaert H | LAURENT AUTHELET | A. VERHAEGEN

Other related companies as 'T LOODGIETERTJE: INSTITUUT LA BEAUTة | THEOPHILE GODENIR | Steyaert H | LAURENT AUTHELET | A. VERHAEGEN

'T LOODGIETERTJE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T LOODGIETERTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05460998535. Het bedrijf 'T LOODGIETERTJE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 67; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in 'T LOODGIETERTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T LOODGIETERTJE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T LOODGIETERTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T LOODGIETERTJE, openstaande posities, locatie van 'T LOODGIETERTJE op de kaart.

'T LOODGIETERTJE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T LOODGIETERTJE, company assigned to the tax number BE05460998535. The company 'T LOODGIETERTJE is located at the address: STATIONSSTRAAT 67; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in 'T LOODGIETERTJE were not found.
The main activity of 'T LOODGIETERTJE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T LOODGIETERTJE is not available. You also can look at reviews of 'T LOODGIETERTJE, open positions, location of 'T LOODGIETERTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T LOODGIETERTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T LOODGIETERTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T LOODGIETERTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T LOODGIETERTJE, employees, financial statistics.