COMP. GEN. REPRESENTATION

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • COMP. GEN. REPRESENTATION
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • COMP. GEN. REPRESENTATION

Contactgegevens COMP. GEN. REPRESENTATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMP. GEN. REPRESENTATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMP. GEN. REPRESENTATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE A. EINSTEIN 11BG; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10450606 (+32-10450606) 10450606 (+32-10450606)

Fax (fax): +32 (84) 291-45-49 +32 (84) 291-45-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMP. GEN. REPRESENTATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMP. GEN. REPRESENTATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMP. GEN. REPRESENTATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMP. GEN. REPRESENTATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMP. GEN. REPRESENTATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMP. GEN. REPRESENTATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMP. GEN. REPRESENTATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMP. GEN. REPRESENTATION
Products information COMP. GEN. REPRESENTATION

BTW identificatienummer (tax): BE08791229248
Ondernemingsnummer: 7973571777
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in COMP. GEN. REPRESENTATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij and centrale verwarming Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMP. GEN. REPRESENTATION
(Get full report from official database of BE for COMP. GEN. REPRESENTATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMP. GEN. REPRESENTATION
Addition kinds of activities for COMP. GEN. REPRESENTATION

3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
25140500. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
38210121. Pipetten, hemocytometer | Pipettes, hemocytometer
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec

Werken bij COMP. GEN. REPRESENTATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMP. GEN. REPRESENTATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMP. GEN. REPRESENTATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMP. GEN. REPRESENTATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

Zoek naar antwoorden van COMP. GEN. REPRESENTATION in sociale netwerken
Look for responds of COMP. GEN. REPRESENTATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMP. GEN. REPRESENTATION. Laat een reactie achter voor COMP. GEN. REPRESENTATION. COMP. GEN. REPRESENTATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMP. GEN. REPRESENTATION. Leave a respond for COMP. GEN. REPRESENTATION. COMP. GEN. REPRESENTATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMP. GEN. REPRESENTATION op de google maps. Adres en contacten COMP. GEN. REPRESENTATION
Location of COMP. GEN. REPRESENTATION on the google maps. Address and contacts of COMP. GEN. REPRESENTATION

Andere gerelateerde bedrijven als come COMP. GEN. REPRESENTATION COMP. GEN. REPRESENTATION: FORTIS | Dة LECTEUR | My Home | CH?TEAU D?AX | SUZANA UTEH

Other related companies as COMP. GEN. REPRESENTATION: FORTIS | Dة LECTEUR | My Home | CH?TEAU D?AX | SUZANA UTEH

COMP. GEN. REPRESENTATION is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMP. GEN. REPRESENTATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08791229248. Het bedrijf COMP. GEN. REPRESENTATION bevindt zich op het adres: AVENUE A. EINSTEIN 11BG; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Producten gemaakt in COMP. GEN. REPRESENTATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMP. GEN. REPRESENTATION is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMP. GEN. REPRESENTATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMP. GEN. REPRESENTATION, openstaande posities, locatie van COMP. GEN. REPRESENTATION op de kaart.

COMP. GEN. REPRESENTATION is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMP. GEN. REPRESENTATION, company assigned to the tax number BE08791229248. The company COMP. GEN. REPRESENTATION is located at the address: AVENUE A. EINSTEIN 11BG; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Products created in COMP. GEN. REPRESENTATION were not found.
The main activity of COMP. GEN. REPRESENTATION is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMP. GEN. REPRESENTATION is not available. You also can look at reviews of COMP. GEN. REPRESENTATION, open positions, location of COMP. GEN. REPRESENTATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMP. GEN. REPRESENTATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMP. GEN. REPRESENTATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMP. GEN. REPRESENTATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMP. GEN. REPRESENTATION, employees, financial statistics.