Trumar BVBA

Contactgegevens Trumar BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trumar BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trumar BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteellaan 63; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 80 38 23 (+32-011 80 38 23) 011 80 38 23 (+32-011 80 38 23)

Fax (fax): +32 (65) 370-91-66 +32 (65) 370-91-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trumar BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trumar BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trumar BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trumar BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trumar BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trumar BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trumar BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trumar BVBA
Products information Trumar BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06651916503
Ondernemingsnummer: 6848297119
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Trumar BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trumar BVBA
(Get full report from official database of BE for Trumar BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trumar BVBA
Addition kinds of activities for Trumar BVBA

239206. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
355904. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
35450310. Koorden (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collars (machine tool accessories)
79991103. Basketbal instructie school | Basketball instruction school
87420205. Geprogrammeerde instructieservice | Programmed instruction service
89990302. Auteur | Author

Werken bij Trumar BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trumar BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trumar BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trumar BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van Trumar BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Trumar BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trumar BVBA. Laat een reactie achter voor Trumar BVBA. Trumar BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trumar BVBA. Leave a respond for Trumar BVBA. Trumar BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trumar BVBA op de google maps. Adres en contacten Trumar BVBA
Location of Trumar BVBA on the google maps. Address and contacts of Trumar BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Trumar BVBA Trumar BVBA: Dierkens R | FERNAND VREBOS | KNUROO | JACQUES RAMAEKERS | Logitrans Belgium NV

Other related companies as Trumar BVBA: Dierkens R | FERNAND VREBOS | KNUROO | JACQUES RAMAEKERS | Logitrans Belgium NV

Trumar BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trumar BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06651916503. Het bedrijf Trumar BVBA bevindt zich op het adres: Kasteellaan 63; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Trumar BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trumar BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trumar BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trumar BVBA, openstaande posities, locatie van Trumar BVBA op de kaart.

Trumar BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trumar BVBA, company assigned to the tax number BE06651916503. The company Trumar BVBA is located at the address: Kasteellaan 63; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in Trumar BVBA were not found.
The main activity of Trumar BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Trumar BVBA is not available. You also can look at reviews of Trumar BVBA, open positions, location of Trumar BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trumar BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trumar BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trumar BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trumar BVBA, employees, financial statistics.