AQUA SERTEC

Contactgegevens AQUA SERTEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUA SERTEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUA SERTEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BARBE D'OR 4; 4317; FAIMES, België

Telefoon (phone): 19567296 (+32-19567296) 19567296 (+32-19567296)

Fax (fax): +32 (58) 260-21-12 +32 (58) 260-21-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUA SERTEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUA SERTEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUA SERTEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUA SERTEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUA SERTEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUA SERTEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUA SERTEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUA SERTEC
Products information AQUA SERTEC

BTW identificatienummer (tax): BE01519653320
Ondernemingsnummer: 7536590576
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in AQUA SERTEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij and centrale verwarming Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUA SERTEC
(Get full report from official database of BE for AQUA SERTEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUA SERTEC
Addition kinds of activities for AQUA SERTEC

01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
40110000. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
51690901. Gelatine | Gelatin
51999908. Canvas producten | Canvas products
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service

Werken bij AQUA SERTEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUA SERTEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUA SERTEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUA SERTEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van AQUA SERTEC in sociale netwerken
Look for responds of AQUA SERTEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUA SERTEC. Laat een reactie achter voor AQUA SERTEC. AQUA SERTEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUA SERTEC. Leave a respond for AQUA SERTEC. AQUA SERTEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUA SERTEC op de google maps. Adres en contacten AQUA SERTEC
Location of AQUA SERTEC on the google maps. Address and contacts of AQUA SERTEC

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUA SERTEC AQUA SERTEC: VAN DER AREND | FRENI | HOBBYCENTER VAN HOECK | Garnibois SPRL | VAN DEN BROECK

Other related companies as AQUA SERTEC: VAN DER AREND | FRENI | HOBBYCENTER VAN HOECK | Garnibois SPRL | VAN DEN BROECK

AQUA SERTEC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUA SERTEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01519653320. Het bedrijf AQUA SERTEC bevindt zich op het adres: RUE BARBE D'OR 4; 4317; FAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Producten gemaakt in AQUA SERTEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUA SERTEC is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUA SERTEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUA SERTEC, openstaande posities, locatie van AQUA SERTEC op de kaart.

AQUA SERTEC is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUA SERTEC, company assigned to the tax number BE01519653320. The company AQUA SERTEC is located at the address: RUE BARBE D'OR 4; 4317; FAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Products created in AQUA SERTEC were not found.
The main activity of AQUA SERTEC is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUA SERTEC is not available. You also can look at reviews of AQUA SERTEC, open positions, location of AQUA SERTEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUA SERTEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUA SERTEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUA SERTEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUA SERTEC, employees, financial statistics.