T & T Automotive Logistics NV

Contactgegevens T & T Automotive Logistics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T & T Automotive Logistics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

T & T Automotive Logistics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pedro Colomalaan 11 2880 Bornem, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T & T Automotive Logistics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T & T Automotive Logistics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T & T Automotive Logistics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T & T Automotive Logistics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T & T Automotive Logistics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T & T Automotive Logistics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T & T Automotive Logistics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T & T Automotive Logistics NV
Products information T & T Automotive Logistics NV

BTW identificatienummer (tax): BE01433410644
Ondernemingsnummer: 3466705322
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 669,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Logistics

Product categorie (product category): Logistics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T & T Automotive Logistics NV
(Get full report from official database of BE for T & T Automotive Logistics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor T & T Automotive Logistics NV
Addition kinds of activities for T & T Automotive Logistics NV

232100. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
30690105. Laboratoriumonderdelen: koffers, deksels, trechters, bekers, enz. | Laboratory sundries: cases, covers, funnels, cups, etc.
30691200. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij T & T Automotive Logistics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T & T Automotive Logistics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T & T Automotive Logistics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T & T Automotive Logistics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENTEN FASTFOODRESTAURANT M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Jij helpt bij het bereiden van de groentjes en de eerste voorbereidingen Je werkt met de kassa

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van T & T Automotive Logistics NV in sociale netwerken
Look for responds of T & T Automotive Logistics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor T & T Automotive Logistics NV. Laat een reactie achter voor T & T Automotive Logistics NV. T & T Automotive Logistics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T & T Automotive Logistics NV. Leave a respond for T & T Automotive Logistics NV. T & T Automotive Logistics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T & T Automotive Logistics NV op de google maps. Adres en contacten T & T Automotive Logistics NV
Location of T & T Automotive Logistics NV on the google maps. Address and contacts of T & T Automotive Logistics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come T & T Automotive Logistics NV T & T Automotive Logistics NV: CAMINO | RASSENEUR MICHEL | A. Vreys B.V.B.A. | AU GREZ DU CHIEN | APK LOGISTICS BVBA

Other related companies as T & T Automotive Logistics NV: CAMINO | RASSENEUR MICHEL | A. Vreys B.V.B.A. | AU GREZ DU CHIEN | APK LOGISTICS BVBA

T & T Automotive Logistics NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T & T Automotive Logistics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01433410644. Het bedrijf T & T Automotive Logistics NV bevindt zich op het adres: Pedro Colomalaan 11 2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Logistics. Lijst met producten zijn Logistics.
De hoofdactiviteit van T & T Automotive Logistics NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T & T Automotive Logistics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T & T Automotive Logistics NV, openstaande posities, locatie van T & T Automotive Logistics NV op de kaart.

T & T Automotive Logistics NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is T & T Automotive Logistics NV, company assigned to the tax number BE01433410644. The company T & T Automotive Logistics NV is located at the address: Pedro Colomalaan 11 2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Logistics. List of products are Logistics.
The main activity of T & T Automotive Logistics NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of T & T Automotive Logistics NV is not available. You also can look at reviews of T & T Automotive Logistics NV, open positions, location of T & T Automotive Logistics NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T & T Automotive Logistics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T & T Automotive Logistics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T & T Automotive Logistics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T & T Automotive Logistics NV, employees, financial statistics.