Schlüsseldienst-Kelmis

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Schlüsseldienst-Kelmis
Private companiesLegal Services • Schlüsseldienst-Kelmis

Contactgegevens Schlüsseldienst-Kelmis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schlüsseldienst-Kelmis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schlüsseldienst-Kelmis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albertlstrasse 24A; 4720; Kelmis, België

Telefoon (phone): 087 65 89 12 (+32-087 65 89 12) 087 65 89 12 (+32-087 65 89 12)

Fax (fax): 087 65 89 12 (+32-087 65 89 12) 087 65 89 12 (+32-087 65 89 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schlüsseldienst-Kelmis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schlüsseldienst-Kelmis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schlüsseldienst-Kelmis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schlüsseldienst-Kelmis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schlüsseldienst-Kelmis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schlüsseldienst-Kelmis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schlüsseldienst-Kelmis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schlüsseldienst-Kelmis
Products information Schlüsseldienst-Kelmis

BTW identificatienummer (tax): BE04478820800
Ondernemingsnummer: 3928131103
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 771,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Schlüsseldienst-Kelmis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schlüsseldienst-Kelmis
(Get full report from official database of BE for Schlüsseldienst-Kelmis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schlüsseldienst-Kelmis
Addition kinds of activities for Schlüsseldienst-Kelmis

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
289500. Carbon zwart | Carbon black
33240000. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
51360602. Sportkleding, mannen en jongens ' | Sportswear, men's and boys'

Werken bij Schlüsseldienst-Kelmis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schlüsseldienst-Kelmis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schlüsseldienst-Kelmis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schlüsseldienst-Kelmis. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Schlüsseldienst-Kelmis in sociale netwerken
Look for responds of Schlüsseldienst-Kelmis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schlüsseldienst-Kelmis. Laat een reactie achter voor Schlüsseldienst-Kelmis. Schlüsseldienst-Kelmis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schlüsseldienst-Kelmis. Leave a respond for Schlüsseldienst-Kelmis. Schlüsseldienst-Kelmis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schlüsseldienst-Kelmis op de google maps. Adres en contacten Schlüsseldienst-Kelmis
Location of Schlüsseldienst-Kelmis on the google maps. Address and contacts of Schlüsseldienst-Kelmis

Andere gerelateerde bedrijven als come Schlüsseldienst-Kelmis Schlüsseldienst-Kelmis: T.C. TIE-BREAK THUDINIEN | KEYWARE TECHNOLOGIES | HAARMODE MYRIAM | A.B.V.V.-B.B.T.K. | Wakatepe SPRL

Other related companies as Schlüsseldienst-Kelmis: T.C. TIE-BREAK THUDINIEN | KEYWARE TECHNOLOGIES | HAARMODE MYRIAM | A.B.V.V.-B.B.T.K. | Wakatepe SPRL

Schlüsseldienst-Kelmis is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schlüsseldienst-Kelmis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04478820800. Het bedrijf Schlüsseldienst-Kelmis bevindt zich op het adres: Albertlstrasse 24A; 4720; Kelmis. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 771,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in Schlüsseldienst-Kelmis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schlüsseldienst-Kelmis is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schlüsseldienst-Kelmis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schlüsseldienst-Kelmis, openstaande posities, locatie van Schlüsseldienst-Kelmis op de kaart.

Schlüsseldienst-Kelmis is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schlüsseldienst-Kelmis, company assigned to the tax number BE04478820800. The company Schlüsseldienst-Kelmis is located at the address: Albertlstrasse 24A; 4720; Kelmis. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 771,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. Products created in Schlüsseldienst-Kelmis were not found.
The main activity of Schlüsseldienst-Kelmis is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schlüsseldienst-Kelmis is not available. You also can look at reviews of Schlüsseldienst-Kelmis, open positions, location of Schlüsseldienst-Kelmis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schlüsseldienst-Kelmis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schlüsseldienst-Kelmis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schlüsseldienst-Kelmis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schlüsseldienst-Kelmis, employees, financial statistics.