Harlekijn-Jochems BVBA

Contactgegevens Harlekijn-Jochems BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Harlekijn-Jochems BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Harlekijn-Jochems BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Handelslei 128; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 384 37 29 (+32-03 384 37 29) 03 384 37 29 (+32-03 384 37 29)

Fax (fax): 03 384 37 29 (+32-03 384 37 29) 03 384 37 29 (+32-03 384 37 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Harlekijn-Jochems BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Harlekijn-Jochems BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Harlekijn-Jochems BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Harlekijn-Jochems BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Harlekijn-Jochems BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Harlekijn-Jochems BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Harlekijn-Jochems BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Harlekijn-Jochems BVBA
Products information Harlekijn-Jochems BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08011199951
Ondernemingsnummer: 9628112792
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 127,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Harlekijn-Jochems BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Harlekijn-Jochems BVBA
(Get full report from official database of BE for Harlekijn-Jochems BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Harlekijn-Jochems BVBA
Addition kinds of activities for Harlekijn-Jochems BVBA

8611. Bedrijfsverenigingen | Business associations
20539900. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
28340600. dermatologica | Dermatologicals
36990101. Versnelde golfgeleiderstructuren | Accelerating waveguide structures
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij Harlekijn-Jochems BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Harlekijn-Jochems BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Harlekijn-Jochems BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Harlekijn-Jochems BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Harlekijn-Jochems BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Harlekijn-Jochems BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Harlekijn-Jochems BVBA. Laat een reactie achter voor Harlekijn-Jochems BVBA. Harlekijn-Jochems BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Harlekijn-Jochems BVBA. Leave a respond for Harlekijn-Jochems BVBA. Harlekijn-Jochems BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Harlekijn-Jochems BVBA op de google maps. Adres en contacten Harlekijn-Jochems BVBA
Location of Harlekijn-Jochems BVBA on the google maps. Address and contacts of Harlekijn-Jochems BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Harlekijn-Jochems BVBA Harlekijn-Jochems BVBA: HOTEL-RESTAURANT TRIANGLE D'OR | PATRIK DE MAEYER | Dexters C | E. RILLAERTS | A.B.A.C.T. SA

Other related companies as Harlekijn-Jochems BVBA: HOTEL-RESTAURANT TRIANGLE D'OR | PATRIK DE MAEYER | Dexters C | E. RILLAERTS | A.B.A.C.T. SA

Harlekijn-Jochems BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Harlekijn-Jochems BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08011199951. Het bedrijf Harlekijn-Jochems BVBA bevindt zich op het adres: Handelslei 128; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 127,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in Harlekijn-Jochems BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Harlekijn-Jochems BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Harlekijn-Jochems BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Harlekijn-Jochems BVBA, openstaande posities, locatie van Harlekijn-Jochems BVBA op de kaart.

Harlekijn-Jochems BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Harlekijn-Jochems BVBA, company assigned to the tax number BE08011199951. The company Harlekijn-Jochems BVBA is located at the address: Handelslei 128; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 127,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locks and keys. Products created in Harlekijn-Jochems BVBA were not found.
The main activity of Harlekijn-Jochems BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Harlekijn-Jochems BVBA is not available. You also can look at reviews of Harlekijn-Jochems BVBA, open positions, location of Harlekijn-Jochems BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Harlekijn-Jochems BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Harlekijn-Jochems BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Harlekijn-Jochems BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Harlekijn-Jochems BVBA, employees, financial statistics.