De Stalen Greep

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • De Stalen Greep
Private companiesEducational Services • De Stalen Greep

Contactgegevens De Stalen Greep: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Stalen Greep: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Stalen Greep

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bedevaartstraat 53; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 35 60 (+32-051 40 35 60) 051 40 35 60 (+32-051 40 35 60)

Fax (fax): 051 40 31 10 (+32-051 40 31 10) 051 40 31 10 (+32-051 40 31 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Stalen Greep: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Stalen Greep"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Stalen Greep"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Stalen Greep, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Stalen Greep. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Stalen Greep, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Stalen Greep. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Stalen Greep
Products information De Stalen Greep

BTW identificatienummer (tax): BE09726989746
Ondernemingsnummer: 3836944580
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Hardware - Builders' & furniture; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Diamond tools; Stapling machines & supplies; Fixing materials; Door & gate openers (Automatic); Abrasives & polishing compounds; Surveyors (Land) - Equipment; Compressors; Soldering & welding - Equipment & Supplies

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Stalen Greep
(Get full report from official database of BE for De Stalen Greep)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Stalen Greep
Addition kinds of activities for De Stalen Greep

3369. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
51360600. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing

Werken bij De Stalen Greep: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Stalen Greep: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Stalen Greep. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Stalen Greep. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

Zoek naar antwoorden van De Stalen Greep in sociale netwerken
Look for responds of De Stalen Greep in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Stalen Greep. Laat een reactie achter voor De Stalen Greep. De Stalen Greep bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Stalen Greep. Leave a respond for De Stalen Greep. De Stalen Greep on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Stalen Greep op de google maps. Adres en contacten De Stalen Greep
Location of De Stalen Greep on the google maps. Address and contacts of De Stalen Greep

Andere gerelateerde bedrijven als come De Stalen Greep De Stalen Greep: Jassogne G | HUIS CASTELEYN | Renaissance (La) | LEYDECOR | Onlyxxx

Other related companies as De Stalen Greep: Jassogne G | HUIS CASTELEYN | Renaissance (La) | LEYDECOR | Onlyxxx

De Stalen Greep is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Stalen Greep, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09726989746. Het bedrijf De Stalen Greep bevindt zich op het adres: Bedevaartstraat 53; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 476,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Hardware - Builders' & furniture; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Diamond tools; Stapling machines & supplies; Fixing materials; Door & gate openers (Automatic); Abrasives & polishing compounds; Surveyors (Land) - Equipment; Compressors; Soldering & welding - Equipment & Supplies.
De hoofdactiviteit van De Stalen Greep is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Stalen Greep is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Stalen Greep, openstaande posities, locatie van De Stalen Greep op de kaart.

De Stalen Greep is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Stalen Greep, company assigned to the tax number BE09726989746. The company De Stalen Greep is located at the address: Bedevaartstraat 53; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 476,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Hardware - Builders' & furniture; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Diamond tools; Stapling machines & supplies; Fixing materials; Door & gate openers (Automatic); Abrasives & polishing compounds; Surveyors (Land) - Equipment; Compressors; Soldering & welding - Equipment & Supplies.
The main activity of De Stalen Greep is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Stalen Greep is not available. You also can look at reviews of De Stalen Greep, open positions, location of De Stalen Greep on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Stalen Greep, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Stalen Greep, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Stalen Greep, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Stalen Greep, employees, financial statistics.