Cordonnerie Aldo

Contactgegevens Cordonnerie Aldo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cordonnerie Aldo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cordonnerie Aldo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thier Mère Dieu 5; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 92 15; 0497 70 11 41 (+32-087 33 92 15; 0497 70 11 41) 087 33 92 15; 0497 70 11 41 (+32-087 33 92 15; 0497 70 11 41)

Fax (fax): +32 (56) 933-49-24 +32 (56) 933-49-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cordonnerie Aldo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cordonnerie Aldo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cordonnerie Aldo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cordonnerie Aldo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cordonnerie Aldo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cordonnerie Aldo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cordonnerie Aldo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cordonnerie Aldo
Products information Cordonnerie Aldo

BTW identificatienummer (tax): BE03958068847
Ondernemingsnummer: 5894683837
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Shoemakers

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cordonnerie Aldo
(Get full report from official database of BE for Cordonnerie Aldo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cordonnerie Aldo
Addition kinds of activities for Cordonnerie Aldo

281602. Kleurpigmenten | Color pigments
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
20990801. Noedels, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Noodles, uncooked: packaged with other ingredients
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
33121000. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
39490800. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
59619900. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec

Werken bij Cordonnerie Aldo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cordonnerie Aldo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cordonnerie Aldo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cordonnerie Aldo. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

Zoek naar antwoorden van Cordonnerie Aldo in sociale netwerken
Look for responds of Cordonnerie Aldo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cordonnerie Aldo. Laat een reactie achter voor Cordonnerie Aldo. Cordonnerie Aldo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cordonnerie Aldo. Leave a respond for Cordonnerie Aldo. Cordonnerie Aldo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cordonnerie Aldo op de google maps. Adres en contacten Cordonnerie Aldo
Location of Cordonnerie Aldo on the google maps. Address and contacts of Cordonnerie Aldo

Andere gerelateerde bedrijven als come Cordonnerie Aldo Cordonnerie Aldo: INT BEP-EXPANSION ECONOMIQUE SOC.CIV. SCRL | FORTIS | MARIA SLEVEN | DELBEKE-CARBONEZ | FORM & SOFT

Other related companies as Cordonnerie Aldo: INT BEP-EXPANSION ECONOMIQUE SOC.CIV. SCRL | FORTIS | MARIA SLEVEN | DELBEKE-CARBONEZ | FORM & SOFT

Cordonnerie Aldo is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cordonnerie Aldo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03958068847. Het bedrijf Cordonnerie Aldo bevindt zich op het adres: Thier Mère Dieu 5; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Shoemakers.
De hoofdactiviteit van Cordonnerie Aldo is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cordonnerie Aldo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cordonnerie Aldo, openstaande posities, locatie van Cordonnerie Aldo op de kaart.

Cordonnerie Aldo is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cordonnerie Aldo, company assigned to the tax number BE03958068847. The company Cordonnerie Aldo is located at the address: Thier Mère Dieu 5; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Shoemakers.
The main activity of Cordonnerie Aldo is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cordonnerie Aldo is not available. You also can look at reviews of Cordonnerie Aldo, open positions, location of Cordonnerie Aldo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cordonnerie Aldo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cordonnerie Aldo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cordonnerie Aldo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cordonnerie Aldo, employees, financial statistics.