Artisan Dulapa Michel

Contactgegevens Artisan Dulapa Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artisan Dulapa Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artisan Dulapa Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Gilles; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 367 67 67 (+32-04 367 67 67) 04 367 67 67 (+32-04 367 67 67)

Fax (fax): +32 (58) 241-63-70 +32 (58) 241-63-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artisan Dulapa Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artisan Dulapa Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artisan Dulapa Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artisan Dulapa Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artisan Dulapa Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artisan Dulapa Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artisan Dulapa Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artisan Dulapa Michel
Products information Artisan Dulapa Michel

BTW identificatienummer (tax): BE03504058837
Ondernemingsnummer: 6797485351
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Artisan Dulapa Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artisan Dulapa Michel
(Get full report from official database of BE for Artisan Dulapa Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artisan Dulapa Michel
Addition kinds of activities for Artisan Dulapa Michel

422599. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
59929901. Bloemen, vers | Flowers, fresh

Werken bij Artisan Dulapa Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artisan Dulapa Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artisan Dulapa Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artisan Dulapa Michel. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Artisan Dulapa Michel in sociale netwerken
Look for responds of Artisan Dulapa Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artisan Dulapa Michel. Laat een reactie achter voor Artisan Dulapa Michel. Artisan Dulapa Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artisan Dulapa Michel. Leave a respond for Artisan Dulapa Michel. Artisan Dulapa Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artisan Dulapa Michel op de google maps. Adres en contacten Artisan Dulapa Michel
Location of Artisan Dulapa Michel on the google maps. Address and contacts of Artisan Dulapa Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Artisan Dulapa Michel Artisan Dulapa Michel: Seghers Better Technology Solid+Air NV | PEARLE OPTICIENS | BASIC SYSTEM BELUX | Vera K | FR?D?RIC BUSSCHAERT

Other related companies as Artisan Dulapa Michel: Seghers Better Technology Solid+Air NV | PEARLE OPTICIENS | BASIC SYSTEM BELUX | Vera K | FR?D?RIC BUSSCHAERT

Artisan Dulapa Michel is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artisan Dulapa Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03504058837. Het bedrijf Artisan Dulapa Michel bevindt zich op het adres: Rue Saint-Gilles; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 679,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in Artisan Dulapa Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artisan Dulapa Michel is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artisan Dulapa Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artisan Dulapa Michel, openstaande posities, locatie van Artisan Dulapa Michel op de kaart.

Artisan Dulapa Michel is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artisan Dulapa Michel, company assigned to the tax number BE03504058837. The company Artisan Dulapa Michel is located at the address: Rue Saint-Gilles; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 679,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locks and keys. Products created in Artisan Dulapa Michel were not found.
The main activity of Artisan Dulapa Michel is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Artisan Dulapa Michel is not available. You also can look at reviews of Artisan Dulapa Michel, open positions, location of Artisan Dulapa Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artisan Dulapa Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artisan Dulapa Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artisan Dulapa Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artisan Dulapa Michel, employees, financial statistics.