ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

Particuliere bedrijvenBosbouw • ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
Private companiesForestry • ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

Contactgegevens ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ezelstraat 64; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 24 38; 0496 53 62 92 (+32-050 34 24 38; 0496 53 62 92) 050 34 24 38; 0496 53 62 92 (+32-050 34 24 38; 0496 53 62 92)

Fax (fax): 050 34 24 38 (+32-050 34 24 38) 050 34 24 38 (+32-050 34 24 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
Products information ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE04189056396
Ondernemingsnummer: 2435363769
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Safes

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
Addition kinds of activities for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

106199. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
95310402. Behuisingsprogramma's, staatsregering | Housing programs, state government

Werken bij ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Laat een reactie achter voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Leave a respond for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
Location of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: Bonaugure BVBA | ETS MIRGUET ECHELLES | RENE BASTAERTS | EWA ZIAREK | PHARMACIE DU CENTRE

Other related companies as ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: Bonaugure BVBA | ETS MIRGUET ECHELLES | RENE BASTAERTS | EWA ZIAREK | PHARMACIE DU CENTRE

ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04189056396. Het bedrijf ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE bevindt zich op het adres: Ezelstraat 64; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Safes.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, openstaande posities, locatie van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE op de kaart.

ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, company assigned to the tax number BE04189056396. The company ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is located at the address: Ezelstraat 64; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locks and keys. List of products are Safes.
The main activity of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, open positions, location of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, employees, financial statistics.