Algemene Aannemingen BVBA

Contactgegevens Algemene Aannemingen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Aannemingen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Aannemingen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren), België

Telefoon (phone): 03 232 45 00; 03 326 35 85; 03 646 55 22; 03 646 55 33; 03 830 25 25; 0475 74 48 16 (+32-03 232 45 00; 03 326 35 85; 03 646 55 22; 03 646 55 33; 03 830 25 25; 0475 74 48 16) 03 232 45 00; 03 326 35 85; 03 646 55 22; 03 646 55 33; 03 830 25 25; 0475 74 48 16 (+32-03 232 45 00; 03 326 35 85; 03 646 55 22; 03 646 55 33; 03 830 25 25; 0475 74 48 16)

Fax (fax): 03 646 92 12 (+32-03 646 92 12) 03 646 92 12 (+32-03 646 92 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Aannemingen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Aannemingen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Aannemingen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Aannemingen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Aannemingen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Aannemingen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Aannemingen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Aannemingen BVBA
Products information Algemene Aannemingen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02378509521
Ondernemingsnummer: 4070129394
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Drain pipes (Unblocking); Glaziers; Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Aannemingen BVBA
(Get full report from official database of BE for Algemene Aannemingen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Aannemingen BVBA
Addition kinds of activities for Algemene Aannemingen BVBA

3578. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
5961. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
382901. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
37210200. Niet-gemotoriseerde en lichtere lucht dan vliegtuigen | Nonmotorized and lighter-than-air aircraft
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies
87349900. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij Algemene Aannemingen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Aannemingen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Aannemingen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Aannemingen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van Algemene Aannemingen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Aannemingen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Aannemingen BVBA. Laat een reactie achter voor Algemene Aannemingen BVBA. Algemene Aannemingen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Aannemingen BVBA. Leave a respond for Algemene Aannemingen BVBA. Algemene Aannemingen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Aannemingen BVBA op de google maps. Adres en contacten Algemene Aannemingen BVBA
Location of Algemene Aannemingen BVBA on the google maps. Address and contacts of Algemene Aannemingen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Aannemingen BVBA Algemene Aannemingen BVBA: van Asten R | DELHAYE | LIBRAIRIE DE L'OPTIMISME | CHARLOTTE BONTE | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as Algemene Aannemingen BVBA: van Asten R | DELHAYE | LIBRAIRIE DE L'OPTIMISME | CHARLOTTE BONTE | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Algemene Aannemingen BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Aannemingen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02378509521. Het bedrijf Algemene Aannemingen BVBA bevindt zich op het adres: Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Glaziers; Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van Algemene Aannemingen BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Aannemingen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Aannemingen BVBA, openstaande posities, locatie van Algemene Aannemingen BVBA op de kaart.

Algemene Aannemingen BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Aannemingen BVBA, company assigned to the tax number BE02378509521. The company Algemene Aannemingen BVBA is located at the address: Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Drain pipes (Unblocking); Glaziers; Contractors - Sewing.
The main activity of Algemene Aannemingen BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Aannemingen BVBA is not available. You also can look at reviews of Algemene Aannemingen BVBA, open positions, location of Algemene Aannemingen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Aannemingen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Aannemingen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Aannemingen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Aannemingen BVBA, employees, financial statistics.