A.N.S. NULENS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • A.N.S. NULENS
Private companiesMetal Mining • A.N.S. NULENS

Contactgegevens A.N.S. NULENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.N.S. NULENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.N.S. NULENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kuringersteenweg 253; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 25 53 38 (+32-011 25 53 38) 011 25 53 38 (+32-011 25 53 38)

Fax (fax): 011 87 40 66 (+32-011 87 40 66) 011 87 40 66 (+32-011 87 40 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.N.S. NULENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.N.S. NULENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.N.S. NULENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.N.S. NULENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.N.S. NULENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.N.S. NULENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.N.S. NULENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.N.S. NULENS
Products information A.N.S. NULENS

BTW identificatienummer (tax): BE04686462402
Ondernemingsnummer: 6618682861
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in A.N.S. NULENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.N.S. NULENS
(Get full report from official database of BE for A.N.S. NULENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.N.S. NULENS
Addition kinds of activities for A.N.S. NULENS

018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
32959902. Gieterijbekledingen, gemalen of anderszins behandeld | Foundry facings, ground or otherwise treated
54419902. Banketbakkerij | Confectionery

Werken bij A.N.S. NULENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.N.S. NULENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.N.S. NULENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.N.S. NULENS. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van A.N.S. NULENS in sociale netwerken
Look for responds of A.N.S. NULENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.N.S. NULENS. Laat een reactie achter voor A.N.S. NULENS. A.N.S. NULENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.N.S. NULENS. Leave a respond for A.N.S. NULENS. A.N.S. NULENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.N.S. NULENS op de google maps. Adres en contacten A.N.S. NULENS
Location of A.N.S. NULENS on the google maps. Address and contacts of A.N.S. NULENS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.N.S. NULENS A.N.S. NULENS: CUYPERS BOEKHOUDING-FISKALITEI NV | GARAGE DEMEURISSE | Automaterialen Hemo | MARC ARTOOS | As Fauteuils

Other related companies as A.N.S. NULENS: CUYPERS BOEKHOUDING-FISKALITEI NV | GARAGE DEMEURISSE | Automaterialen Hemo | MARC ARTOOS | As Fauteuils

A.N.S. NULENS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.N.S. NULENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04686462402. Het bedrijf A.N.S. NULENS bevindt zich op het adres: Kuringersteenweg 253; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 359,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in A.N.S. NULENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.N.S. NULENS is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.N.S. NULENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.N.S. NULENS, openstaande posities, locatie van A.N.S. NULENS op de kaart.

A.N.S. NULENS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.N.S. NULENS, company assigned to the tax number BE04686462402. The company A.N.S. NULENS is located at the address: Kuringersteenweg 253; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 359,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locks and keys. Products created in A.N.S. NULENS were not found.
The main activity of A.N.S. NULENS is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.N.S. NULENS is not available. You also can look at reviews of A.N.S. NULENS, open positions, location of A.N.S. NULENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.N.S. NULENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.N.S. NULENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.N.S. NULENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.N.S. NULENS, employees, financial statistics.