A. Abus Security

Contactgegevens A. Abus Security: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Abus Security: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Abus Security

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grétry; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 221 10 10; 0475 28 38 39; 04 275 29 15 (+32-04 221 10 10; 0475 28 38 39; 04 275 29 15) 04 221 10 10; 0475 28 38 39; 04 275 29 15 (+32-04 221 10 10; 0475 28 38 39; 04 275 29 15)

Fax (fax): +32 (15) 627-57-22 +32 (15) 627-57-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Abus Security: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Abus Security"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Abus Security"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Abus Security, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Abus Security. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Abus Security, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Abus Security. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Abus Security
Products information A. Abus Security

BTW identificatienummer (tax): BE03695220947
Ondernemingsnummer: 6417358398
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Safes

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Abus Security
(Get full report from official database of BE for A. Abus Security)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Abus Security
Addition kinds of activities for A. Abus Security

205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
36120202. Fluorescerende ballasten | Fluorescent ballasts
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
50490100. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies

Werken bij A. Abus Security: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Abus Security: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Abus Security. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Abus Security. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

Zoek naar antwoorden van A. Abus Security in sociale netwerken
Look for responds of A. Abus Security in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Abus Security. Laat een reactie achter voor A. Abus Security. A. Abus Security bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Abus Security. Leave a respond for A. Abus Security. A. Abus Security on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Abus Security op de google maps. Adres en contacten A. Abus Security
Location of A. Abus Security on the google maps. Address and contacts of A. Abus Security

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Abus Security A. Abus Security: Renorom SC | ARGENTA WESTERLO | FA. IMAGE IMPULSE | D&L Logistics | SITRA

Other related companies as A. Abus Security: Renorom SC | ARGENTA WESTERLO | FA. IMAGE IMPULSE | D&L Logistics | SITRA

A. Abus Security is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Abus Security, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03695220947. Het bedrijf A. Abus Security bevindt zich op het adres: Rue Grétry; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 618,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Safes.
De hoofdactiviteit van A. Abus Security is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Abus Security is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Abus Security, openstaande posities, locatie van A. Abus Security op de kaart.

A. Abus Security is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Abus Security, company assigned to the tax number BE03695220947. The company A. Abus Security is located at the address: Rue Grétry; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 618,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locks and keys. List of products are Safes.
The main activity of A. Abus Security is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Abus Security is not available. You also can look at reviews of A. Abus Security, open positions, location of A. Abus Security on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Abus Security, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Abus Security, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Abus Security, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Abus Security, employees, financial statistics.