A. Aabar

Contactgegevens A. Aabar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Aabar: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Aabar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Fosses 82; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 78 86 38 (+32-071 78 86 38) 071 78 86 38 (+32-071 78 86 38)

Fax (fax): 071 78 60 70 (+32-071 78 60 70) 071 78 60 70 (+32-071 78 60 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Aabar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Aabar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Aabar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Aabar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Aabar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Aabar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Aabar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Aabar
Products information A. Aabar

BTW identificatienummer (tax): BE04766662597
Ondernemingsnummer: 6562652587
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A. Aabar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Aabar
(Get full report from official database of BE for A. Aabar)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Aabar
Addition kinds of activities for A. Aabar

911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
50159900. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
55310100. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental
79991304. Loterij operatie | Lottery operation
86219903. Bar vereniging | Bar association

Werken bij A. Aabar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Aabar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Aabar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Aabar. Looking for open vacancies in other companies

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

 • Machineoperator (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

 • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

  Type: Studentenjob

  VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Actemium

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

 • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van A. Aabar in sociale netwerken
Look for responds of A. Aabar in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Aabar. Laat een reactie achter voor A. Aabar. A. Aabar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Aabar. Leave a respond for A. Aabar. A. Aabar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Aabar op de google maps. Adres en contacten A. Aabar
Location of A. Aabar on the google maps. Address and contacts of A. Aabar

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Aabar A. Aabar: VAN CAUWELAERT P. CONTRACTORS NV | Lecture pour Tous | REYNDERS | HERMAN VLASSENBROECK | LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT

Other related companies as A. Aabar: VAN CAUWELAERT P. CONTRACTORS NV | Lecture pour Tous | REYNDERS | HERMAN VLASSENBROECK | LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT

A. Aabar is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Aabar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04766662597. Het bedrijf A. Aabar bevindt zich op het adres: Rue de Fosses 82; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in A. Aabar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Aabar is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Aabar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Aabar, openstaande posities, locatie van A. Aabar op de kaart.

A. Aabar is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Aabar, company assigned to the tax number BE04766662597. The company A. Aabar is located at the address: Rue de Fosses 82; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. Products created in A. Aabar were not found.
The main activity of A. Aabar is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Aabar is not available. You also can look at reviews of A. Aabar, open positions, location of A. Aabar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Aabar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Aabar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Aabar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Aabar, employees, financial statistics.