LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT
Private companiesLeather and Leather Products • LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT

Contactgegevens LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANKLIN ROOSEVELT 290; 4870; TROOZ, België

Telefoon (phone): 87267156 (+32-87267156) 87267156 (+32-87267156)

Fax (fax): +32 (55) 671-83-95 +32 (55) 671-83-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT
Products information LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT

BTW identificatienummer (tax): BE02022277832
Ondernemingsnummer: 2192291259
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 158,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Librairies. Tabac. Fournitures de bureau. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT

01810103. Matten, geperforeerd: bodem erosie, groei van | Mats, preseeded: soil erosion, growing of
20449900. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals
50459904. Computers en accessoires, persoonlijke en home entertainment | Computers and accessories, personal and home entertainment
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'

Werken bij LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT. LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT. Leave a respond for LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT. LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT
Location of LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT: COIFFURE CHRISTINE | AU CELLIER DES MOINES | GARAGE BOES | LONGCHAMPS T.C. | Artistes (Taverne des)

Other related companies as LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT: COIFFURE CHRISTINE | AU CELLIER DES MOINES | GARAGE BOES | LONGCHAMPS T.C. | Artistes (Taverne des)

LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02022277832. Het bedrijf LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT bevindt zich op het adres: RUE FRANKLIN ROOSEVELT 290; 4870; TROOZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 158,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Librairies. Tabac. Fournitures de bureau. Journaux. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT op de kaart.

LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, company assigned to the tax number BE02022277832. The company LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT is located at the address: RUE FRANKLIN ROOSEVELT 290; 4870; TROOZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 158,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Librairies. Tabac. Fournitures de bureau. Journaux. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, open positions, location of LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE FRANKLIN ROOSEVELT, employees, financial statistics.