A Réparation SC

Contactgegevens A Réparation SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Réparation SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Réparation SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bronne 4; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest), België

Telefoon (phone): 010 81 30 30 (+32-010 81 30 30) 010 81 30 30 (+32-010 81 30 30)

Fax (fax): 010 81 41 50 (+32-010 81 41 50) 010 81 41 50 (+32-010 81 41 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Réparation SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Réparation SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Réparation SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Réparation SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Réparation SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Réparation SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Réparation SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Réparation SC
Products information A Réparation SC

BTW identificatienummer (tax): BE01097229003
Ondernemingsnummer: 3824859619
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Contractors - Alterations

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Réparation SC
(Get full report from official database of BE for A Réparation SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Réparation SC
Addition kinds of activities for A Réparation SC

017500. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
32720204. Verbrandingsinstallaties, beton | Incinerators, concrete
34710108. Rechroming auto bumpers | Rechroming auto bumpers
50850402. grommets | Grommets
76991900. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
79991405. Vissen meren en pieren, operatie | Fishing lakes and piers, operation
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij A Réparation SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Réparation SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Réparation SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Réparation SC. Looking for open vacancies in other companies

 • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

 • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

 • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

 • Monteur Cv En Sanitair (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een monteur HVAC.

 • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

 • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

 • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: STANDMARK

  Type: Vaste Job

  - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

 • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

 • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

  Regio: ASPER

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van A Réparation SC in sociale netwerken
Look for responds of A Réparation SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Réparation SC. Laat een reactie achter voor A Réparation SC. A Réparation SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Réparation SC. Leave a respond for A Réparation SC. A Réparation SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Réparation SC op de google maps. Adres en contacten A Réparation SC
Location of A Réparation SC on the google maps. Address and contacts of A Réparation SC

Andere gerelateerde bedrijven als come A Réparation SC A Réparation SC: SINT LAMBERTUS' BUREN VZW | C & V CONSTRUCT | BALENSE AMBULANCEDIENST | ANDRE VAN ROY | Accessoire

Other related companies as A Réparation SC: SINT LAMBERTUS' BUREN VZW | C & V CONSTRUCT | BALENSE AMBULANCEDIENST | ANDRE VAN ROY | Accessoire

A Réparation SC is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Réparation SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01097229003. Het bedrijf A Réparation SC bevindt zich op het adres: Rue de Bronne 4; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations.
De hoofdactiviteit van A Réparation SC is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Réparation SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Réparation SC, openstaande posities, locatie van A Réparation SC op de kaart.

A Réparation SC is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Réparation SC, company assigned to the tax number BE01097229003. The company A Réparation SC is located at the address: Rue de Bronne 4; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Contractors - Alterations.
The main activity of A Réparation SC is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A Réparation SC is not available. You also can look at reviews of A Réparation SC, open positions, location of A Réparation SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Réparation SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Réparation SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Réparation SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Réparation SC, employees, financial statistics.