A MULTIDIENST BVBA

Contactgegevens A MULTIDIENST BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A MULTIDIENST BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A MULTIDIENST BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Fontaine 11; 1640; Rhode-Saint-Genèse, België

Telefoon (phone): 02 380 13 85; 02 381 19 95; 0475 28 95 28 (+32-02 380 13 85; 02 381 19 95; 0475 28 95 28) 02 380 13 85; 02 381 19 95; 0475 28 95 28 (+32-02 380 13 85; 02 381 19 95; 0475 28 95 28)

Fax (fax): 02 381 19 95 (+32-02 381 19 95) 02 381 19 95 (+32-02 381 19 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A MULTIDIENST BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A MULTIDIENST BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A MULTIDIENST BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A MULTIDIENST BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A MULTIDIENST BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A MULTIDIENST BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A MULTIDIENST BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A MULTIDIENST BVBA
Products information A MULTIDIENST BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08062286376
Ondernemingsnummer: 1147216796
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Shoemakers

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A MULTIDIENST BVBA
(Get full report from official database of BE for A MULTIDIENST BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A MULTIDIENST BVBA
Addition kinds of activities for A MULTIDIENST BVBA

289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
367499. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment

Werken bij A MULTIDIENST BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A MULTIDIENST BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A MULTIDIENST BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A MULTIDIENST BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 3 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

 • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

 • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: FIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • GLASZETTERS (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: MARIVER

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

 • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

  Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

  Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

  Type: Vaste Job

  BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

 • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van A MULTIDIENST BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A MULTIDIENST BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A MULTIDIENST BVBA. Laat een reactie achter voor A MULTIDIENST BVBA. A MULTIDIENST BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A MULTIDIENST BVBA. Leave a respond for A MULTIDIENST BVBA. A MULTIDIENST BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A MULTIDIENST BVBA op de google maps. Adres en contacten A MULTIDIENST BVBA
Location of A MULTIDIENST BVBA on the google maps. Address and contacts of A MULTIDIENST BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A MULTIDIENST BVBA A MULTIDIENST BVBA: Reno-Vision SA | KING BELGIUM SA | Alpha Services SPRL | BOEKHANDEL SELETSKI | OUTIMAT-DRILFIX BVBA

Other related companies as A MULTIDIENST BVBA: Reno-Vision SA | KING BELGIUM SA | Alpha Services SPRL | BOEKHANDEL SELETSKI | OUTIMAT-DRILFIX BVBA

A MULTIDIENST BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A MULTIDIENST BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08062286376. Het bedrijf A MULTIDIENST BVBA bevindt zich op het adres: Rue de la Fontaine 11; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 642,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Shoemakers.
De hoofdactiviteit van A MULTIDIENST BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A MULTIDIENST BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A MULTIDIENST BVBA, openstaande posities, locatie van A MULTIDIENST BVBA op de kaart.

A MULTIDIENST BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A MULTIDIENST BVBA, company assigned to the tax number BE08062286376. The company A MULTIDIENST BVBA is located at the address: Rue de la Fontaine 11; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 642,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locks and keys. List of products are Shoemakers.
The main activity of A MULTIDIENST BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A MULTIDIENST BVBA is not available. You also can look at reviews of A MULTIDIENST BVBA, open positions, location of A MULTIDIENST BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A MULTIDIENST BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A MULTIDIENST BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A MULTIDIENST BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A MULTIDIENST BVBA, employees, financial statistics.